Swecos inspirationsdag

En verklig och en digital – och båda är viktiga. På kort tid har BIM (Building Information Model), VR (Virtual Reality) och AR (Augmented Reality) vänt upp och ned på hela branschen. Alla är berörda. Och det sker inte i morgon, utan precis just nu. Digitaliseringen är nyckeln som skapar stora värden.

FRAMTIDEN FINNS I TVÅ VÄRLDAR.

ALLT SOM KAN DIGITALISERAS KOMMER ATT DIGITALISERAS

Digitaliseringen av samhället pågår för fullt och på alla plan. Om du trodde att VR och AR bara tillhörde spelvärlden så är det dags att tänka om. Och du bör tänka snabbt. Genom att kombinera BIM med de digitala verktygen skapas fantastiska möjligheter. Det här betyder att alla som jobbar med samhällsbyggnad inom kort kommer att ställas inför helt nya krav. De som inte hänger med riskerar att bli utestängda från en marknad som växer i en allt snabbare takt.

NYA TEKNIKER

På Sweco arbetar vi med alla de nya digitala verktygen för att skapa smarta städer. På vår framtidsdag kommer du att kunna ta en virtuell promenad i den kinesiska stadsdelen Baoshan, uppleva magin med AR-glasögonen HoloLens och ta del av de svindlande möjligheterna med BIM. Vi lovar att det kommer att bli en eftermiddag som får dig att dra på mungiporna.

ALLA AKTÖRER ÄR BERÖRDA

Den digitala tekniken skapar stora värden, öppnar globala marknader och innehåller många av svaren på de framtida samhällsfrågorna. Alla påverkas av det som sker.

Onsdagen den 31 maj kommer några av Sveriges skickligaste experter visa hur du och din organisation på bästa sätt kan utnyttja kraften och potentialen i nya tekniker och speglade verkligheter.

PROGRAM

15.00 Registrering och kaffe.

15.00 Prova på och upplev magin med AR, VR och BIM.

16.15–17.45 LIVESÄNDNING »Möjligheter och utmaningar med digitaliseringen«

Paneldebatt med kunder och andra experter. Andreas Gyllenhammar, hållbarhetschef på Sweco. Moderator Ellinor Persson. Utdelning av Swecos Hugopris 2017.

17.45–18.30 Mingel med dryck och tilltugg.

 

För mer information, kontakta:

Elin Steinberg, projktledare, elin.steinberg@sweco.se