Swecos traineeprogram

Är du nyexad ingenjör, arkitekt, miljövetare eller har du examen inom IT? Vill du vara med och forma framtidens samhällen och städer? Ger du allt i alla situationer? Letar du efter en språngbräda in i konsultyrket? Då kan Swecos traineeprogram vara något för dig.

ANSÖKAN TILL TRAINEEPROGRAMMET 2020/2021 ÖPPNAR I JANUARI 2020

Under nio månader deltar du i ett skräddarsytt program med hållbar utveckling, uppdragsstyrning, affärsmannaskap, presentationsteknik och teambuilding på agendan. Redan från början arbetar du, parallellt med utbildningen, i skarpa konsultuppdrag där du är med och skapar hållbara och värdeskapande lösningar för framtidens städer och samhällen.

Som trainee går du från nytutexaminerad student till professionell konsult med yrkeslivets alla möjligheter framför dig. Du utvecklas snabbt, samtidigt som du bygger upp ett värdefullt nätverk av kollegor och nya vänner.

Vem är du som söker?

Du är främst nyexaminerad civilingenjör, högskoleingenjör, arkitekt eller miljövetare. Men du kan också ha studerat med inriktning mot IT.

Vid urvalet bedömer vi utbildningsbakgrund, konsultegenskaper och ditt samhällsengagemang i stort. Att du har goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning.

Allra viktigast, oavsett utbildning, är att du brinner för samma saker som vi. Vi är 16 000 konsulter på Sweco. Vi har olika yrken och många gånger vitt skilda uppdrag, men vi delar en och samma vilja. Nämligen att bidra till en hållbar framtid.

Ansökan till Traineeprogrammet 2019/2020 är stängd.

Ansökningstiden slut för i år. Stort tack för alla ansökningar!


Mer information:

Traineeprogrammets upplägg
Frågor och svar om traineeprogrammet
Följ Swecos traineeblogg
Lediga traineetjänster

Kontaktperson:

Amanda Rönn, ansvarig för Swecos traineeprogram


t-p-cert_small.gifSwecos Traineeprogram är certifierat av Traineeguiden. Som trainee hos oss blir du tillsvidareanställd på heltid vid start med 6 månaders provanställning. Lönen är enligt de marknadsmässiga nivåerna och programmet sträcker sig i nio månader. Läs mer om vår certifiering här


Vill du hålla dig uppdaterad när Sweco besöker din skola eller när intressanta tips dyker upp riktat till dig som student? Registrera dig på Sweco talent community så får du mailutskick ungefär en gång i kvartalet med info från oss på Sweco och när vi besöker arbetsmarknadsdagar arrangerar event och ger tips om kanaler vi syns i. Registrera dig här 


 

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.