Swecos traineeprogram

Är du nyexad ingenjör, arkitekt, naturvetare eller har du examen inom IT? Vill du vara med och forma framtidens samhällen och städer? Ger du allt i alla situationer? Letar du efter en språngbräda in i konsultyrket? Då kan Swecos traineeprogram vara något för dig.

Under nio månader deltar du i ett skräddarsytt program med hållbar utveckling, uppdragsstyrning, affärsmannaskap, presentationsteknik och teambuilding på agendan. Redan från början arbetar du, parallellt med utbildningen, i skarpa konsultuppdrag där du är med och skapar hållbara och värdeskapande lösningar för framtidens städer och samhällen.

Som trainee går du från nytutexaminerad student till professionell konsult med yrkeslivets alla möjligheter framför dig. Du utvecklas snabbt, samtidigt som du bygger upp ett värdefullt nätverk av kollegor och nya vänner.

Vem är du som söker?

Du är främst nyexaminerad civilingenjör, högskoleingenjör, arkitekt eller naturvetare. Men du kan också ha studerat med inriktning mot IT.

Vid urvalet bedömer vi studieresultat, konsultegenskaper och ditt samhällsengagemang i stort. Att du har goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning.

Allra viktigast, oavsett utbildning, är att du brinner för samma saker som vi. Vi är 14 500 konsulter på Sweco. Vi har olika yrken och många gånger vitt skilda uppdrag, men vi delar en och samma vilja. Nämligen att bidra till en hållbar framtid.

Ansökan till traineeprogrammet 2018/2019 är stängd

Ansökningstiden slut för i år. Stort tack för alla ansökningar! 


 

Mer information

Traineeprogrammets upplägg
Frågor och svar om traineeprogrammet
Följ Swecos traineeblogg
Lediga jobb

Kontaktperson:

Anna Hultquist, ansvarig för Swecos traineeprogram

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.