#SWECOPOWERTALK på Lunds Tekniska Högskola

#SWECOPOWERTALK på Lunds Tekniska Högskola

7 maj 2018 - 7 maj 2018
Åsa Bergman, vd Sweco Sverige, besöker landets tekniska högskolor och universitet för att träffa dig som är student, berätta om Sweco och dina utvecklingsmöjligheter hos oss. På varje skola bjuder Åsa på en Power Walk med efterföljande frukost där sju studenter kan delta. Därefter blir det allmän lunchföreläsning.

– Vi startar dagen med en Power Walk på ca 5 km där vi delar tankar om framtiden, om hållbar samhällsutveckling och om livet i stort. Därefter äter vi en god frukost tillsammans och fortsätter våra samtal. Under mötet bjuder jag inte bara på Swecos syn på utvecklingen utan delar även med mig av mina personliga tankar och erfarenheter.

– Om vi inte kan ses på morgonen så finns det möjlighet att träffa mig senare under dagen då jag bjuder på lunch och föreläsning. Där kommer jag bland annat att berätta om några av våra mest spännande uppdrag, hur det är att få vara med och utforma det framtida Europa och vilka utvecklingsvägar som finns för dig.

Välkommen!

Läs mer om #SWECOPOWERTALK

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.