Automationsingenjör till Sweco Industry Malmö

Automationsingenjör till Sweco Industry Malmö

Verksamhetsområde
Industri
Region
Skåne län
Ansökningstid
2019 - 09 - 30

Sweco Industry erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco!
Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus och industrier – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Din kommande roll
Vi på Sweco Industry söker nu Automationsingenjör av PLC/HMI/DCS-system till Malmökontoret. Våra tjänster är efterfrågade och vi planerar att fortsätta vår positiva tillväxt!

Som automationsingenjör programmerar du PLC/HMI/DCS-system hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och de flesta verktygen inom branschen. Vi arbetar med automationslösningar, Industriell IT, Smart Industri mot process-, produktions och verkstadsindustrier över hela landet. Uppdragen varierar från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser inom samtliga industrisegment och spänner över projektens olika faser, från rådgivning och konceptutformning till detaljering och genomförande.

Om oss
Vi har både bred och djup kompetens i de flesta områden inom el och automation och en komplett kompetens för industriella projekt med samverkande projektering samt utformning av el- och automationssystem. Vi är verksamma inom olika branscher såsom Vatten & Avlopp, Kärnkraft, Livs & Läkemedel, Kemiindustri, Olja & Gas, Papper & Massa och Tillverkningsindustri. Att vi är certifierade systempartners med några av våra viktigaste leverantörer är för oss ett viktigt bevis på vårt expertkunnande.

Hos oss finns möjligheten att utvecklas både som specialist och projektledare!

Dina Erfarenheter
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som programmerare av PLC/HMI/DCS-system inom industrin. I rollen som programmerare (och/eller delprojektledare) har du skaffat dig gedigna kunskaper inom bl.a. programmering av olika styrsystem från fabrikat Siemens, ABB, Emerson, Citect, Wonderware eller liknande. Inom din disciplin arbetas det med projektering och du kan vara delaktig i montageövervakning, utcheckning och idrifttagning fram till färdig anläggning.

Om dig
För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är en person med en väl utvecklad social kompetens och som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar samt personalansvar i projekt.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden? 

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Ansökan:
Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation

Vid frågor kontakta:

Stefan Klein +46 (0) 73 232 47 78

Stefan Ottosson +46 (0) 72 535 46 26

 

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.