Betong/Stålprojektör till Östersund

Betong/Stålprojektör till Östersund

Verksamhetsområde
Energisystem
Region
Jämtlands län
Ansökningstid
2019 - 05 - 04

Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning.
Sweco söker en driven och ansvarstagande projektör med inriktning betong och/eller stålkonstruktioner till vår vattenkraftsverksamhet i Östersund.
Vill du vara med i vårt team och bygga framtiden?

Din kommande roll
Inom vår vattenbyggnadsverksamhet ryms en rad fackområden så som geoteknik, ingenjörsgeologi, betongteknik och stålkonstruktion såväl som kompenser inom bygg- och projektledning.

Just nu söker vi främst projektörer inom betong- och /eller stålkonstruktion. Vi är dock alltid intresserade av att komma i kontakt med vattenbyggare med andra kompetensinrikningar.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som är utbildad civil- eller högskoleingenjör inom anläggningskontruktion, byggprojektering (eller liknande) eller har förvärvat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Vi söker främst projektörer som vill utvecklas inom CAD, konstruktionsberäkningar och projektering tillsammans med våra seniora experter och uppdragsledare.

Dina egenskaper
Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär, på våra hemmamarknader och runt om i världen.  Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Sweco erbjuder 
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan! 

Vi hanterar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart du kan.

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.