Business Controller

Business Controller

Verksamhetsområde
Industri
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 11 - 01

Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.

Vill du vara med att arbeta som Business Controller i Europas ledande konsultföretag inom teknik, miljö och arkitektur? Välkommen till Sweco!

Om tjänsten

Sweco Industri rekryterar nu en affärsdriven Business Controller till huvudkontoret i Stockholm. Du rapporterar till VD för Sweco Industri och deltar i ledningsgruppen, där du förväntas att leda och bidra med utveckling för att nå SWECOS mål. Tillsammans arbetar ni för att möta en marknad i förändring, i en komplex omvärld.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar att löpande kontrollera och följa upp bolagets, regionernas och gruppernas resultat genom att upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut för företaget. Samt även ansvara för bokslut och övriga externa ekonomiska redovisningar. Som Business Controller är du även ansvarig för att driva och utveckla verksamheten genom bolagets ekonomiska rutiner och verktyg för ekonomistyrning.

Din erfarenhet
Vi ser gärna att du flerårig erfarenhet från koncernövergripande controllerarbete i liknande bolag, med omfattande erfarenhet av förvärv. Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom entreprenad.

Personliga egenskaper
Du är en skicklig strateg inom verksamhetsutveckling och har förmåga att leda i förändring. Du har en hög analytisk förmåga och skapar struktur och hög kvalitet i ditt arbete. Du är förtroendeingivande och trivs i sociala sammanhang med många kontaktytor. För dig är det viktigt att vara med och bidra till ett hållbart samhälle.

Dina ansökan
Välkommen med din ansökan via länk i annons. I denna rekrytering samarbetar Sweco med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla kontakter hanteras konfidentiellt. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emma Sehlstedt, 070-823 58 03 emma.sehlstedt@clarify.se 

 

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.