Bygg- och Projektledare inom anläggning till Sweco Göteborg

Bygg- och Projektledare inom anläggning till Sweco Göteborg

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2019 - 08 - 31

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Göteborgsregionen är inne i ett otroligt expansivt skede och har nu fler spännande projekt på gång än någonsin tidigare! Just nu söker vi en Bygg- och Projektledare inom anläggning.

Vi söker dig som gillar samarbetet som projektledarrollen innebär och som har erfarenhet från produktion av mark- och grundläggningsarbeten så som byggledare, produktionsledare eller arbetsledare. Alternativt har du erfarenhet av rollen som platschef eller motsvarande i bygg- och anläggningsprojekt. Vi ser det som meriterande om du även har arbetat med anläggningskalkyl.

Om du är intresserad av att bli en av oss vill vi gärna träffa dig!

Din kommande roll

I din roll kommer du att ha en ledande befattning i något av våra många pågående eller nya projekt. Exempel på arbetsuppgifter: 

 • Projektledare eller Byggledare för projekt tillsammans med kund
 • Entreprenadsakkunnig med ansvar för produktionsfrågor i något av Swecos projekteringsuppdrag
 • Rådgivande roll med fokus på produktionsfrågor
 • Arbete med produktionstidsplan och kalkyl.

Du kommer att ingå i gruppen Stora Projekt Infra som idag består av 15 härliga medarbetare där alla är specialister inom olika delar av projektledning, byggledning eller uppdragsledning. Samtliga deltar i ett eller flera av de pågående samhällsbyggnadsprojekten i och kring Göteborg.

Flertalet uppdrag utförs i samarbete med ytterligare någon kollega från gruppen. Det är tillsammans som vi skapar ett framgångsrikt och lärande lag! Vi ser även att du har erfarenhet från kalkylarbete och goda kunskaper inom AB, ABT, samt AMA och MER. Vi förutsätter att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet från att driva processen för Succesivkalkyl.

Dina egenskaper

På Sweco strävar vi efter en varm, samarbetsvänlig och kommunikativ verksamhet. Stort fokus kommer därför att läggas på att lära känna dig. Vi värdesätter dig som är en målinriktad och engagerad lagbyggare som tar stort ansvar för ditt eget arbete och avdelningens gemensamma framgång. Vi ser gärna att du är:

 • Strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete
 • Kommunikativ och bra på att samarbeta
 • Har lätt att etablera kundkontakter och har känsla för affärer

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom väg och vattenbyggnad, eller annan motsvarande erfarenhet/utbildning. Du har flera års erfarenhet från produktion av mark- och grundläggningsarbeten så som byggledare, produktionsledare, arbetsledare, platschef eller motsvarande i anläggningsprojekt.

Du kommer vara delaktig i intressanta och ofta stora projekt i Göteborg och övriga Västsverige, vilket kan vara såväl nybyggnads- som ombyggnadsprojekt. I din roll kommer du att etablera och förvalta kundkontakter och vara med och utveckla både Swecos och våra kunders verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från att driva processen för Succesivkalkyl.

Känner Du igen dig och tycker att rollen verkar spännande? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi utvärderar inkomna ansökningar fortlöpande. #LI-RT

Kontaktinformation

Strömberg Per-Erik, per-erik.stromberg@sweco.se, 0768-28 82 45

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.