Byggledare asfalt

Byggledare asfalt

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Skåne län
Ansökningstid
2019 - 04 - 14

Swecos projekt- och byggledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Är Du tillskottet hos oss med placering i Malmö, Helsingborg eller Kristianstad?

Branschen är het och Sweco växer stadigt med sina kunder. Vi vill nu växa med Dig.

Din kommande roll
Som byggledare hos oss på Sweco arbetar Du i olika skeden av uppdrag med varierande storlek och karaktär, allt utifrån dina kunskaper, ambitioner och målsättningar. Som byggledare inom stadsutveckling och exploatering kommer Du att hjälpa våra kunder i många olika delar av deras beläggningsentreprenader. Vi ser därför gärna att Du har god förståelse för de olika skedena i en entreprenad och vad man ska ta fram i de olika skedena som statusbesiktning, projektering, upphandling, produktion och ekonomisk reglering. Det är en dynamisk och fartfylld roll Du träder in i där vi värdesätter kunskaps- och erfarenhetsutbyte med arbetsgruppens övriga medlemmar.

Dina erfarenheter
Vi ser att Du har relevant högskoleutbildning eller gymnasial bakgrund, kompletterad med en gedigen branscherfarenhet. Du har åtminstone fem till tio års arbetslivserfarenhet inom ovan angivna områden. Det är meriterande att ha tidigare erfarenhet av att leda uppdrag samt att ha ett etablerat nätverk inom regionen.

Dina egenskaper 
Som person är Du lyhörd och tydlig i din kommunikation. Du tycker om att bygga team och har en prestigelös inställning. Vidare ser vi att Du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett välfungerande sätt. Du är samarbetsinriktad, har lätt för att etablera kundkontakter och ett affärsmässigt sätt. Din personlighet kännetecknas av nyfikenhet, entusiasm och lyhördhet.

Sweco erbjuder
Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser som aktivt tar ansvar för miljö och samhälle, som aktivt skapar verklighet av visioner. Hos oss får Du möjligheten att skapa ett hållbart samhälle för dig och framtidens barn. Sweco tar även ansvar för personal och personlig utveckling, för gruppdynamik och ett behagligt arbetsklimat. Du får därmed en omväxlande och dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till utveckling.

På våra moderna kontor i centrala lägen inom region Syd arbetar över 1000 medarbetare inom Swecos olika tjänsteområden varav 65 medarbetare arbetar bland Swecos projekt- och byggledare.

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Vi ser mycket fram emot Din ansökan! Låt oss ta del av vem Du är.

Kontakt
Mikael Anderson, Gruppchef
072-204 44 69
mikael.anderson@sweco.se

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.