Byggnadskonstruktör- konstruktion/maskinteknik till Sundsvall

Byggnadskonstruktör- konstruktion/maskinteknik till Sundsvall

Verksamhetsområde
Byggkonstruktion
Region
Västernorrlands län
Ansökningstid
2020 - 01 - 08

Swecos byggkonstruktörer erbjuder byggtekniska konsulttjänster för komplexa industri- och husbyggnadsprojekt. Tjänsteutbudet omfattar hela processen, från förstudie till bygghandlingar.

Sweco består av nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Gemensamt är också att vi känner engagemang för att göra nytta i ett större sammanhang. Vill du vara med i vårt team och bygga framtiden?

Våra satsningar kring arenor, höga hus och komplexa konstruktioner har gett resultat. Vi i Sundsvall har vi varit med och projekterat flera av de mest intressanta byggnaderna på marknaden. Till exempel Friends Arena, Quality Hotel Friends, Kista Torn, Kulturhuset Väven, Norra Tornen och Gasklockan.

Vi i Sundsvall har stor erfarenhet och spetskompetens inom prefabricerade betong- och stålkonstruktioner. Även inom 3D-modellering och BIM är vi marknadsledande. Vi arbetar med alla skeden i projekten, allt från tidiga programhandlingar och utredningar till färdiga elementritningar.

Din kommande roll
Vi söker dig som är nyexaminerad eller med något års erfarenhet.

Som konstruktör kommer du att arbeta som projektör i CAD-verktygen Revit och Impact, kännedom om de verktygen är ett plus men inget krav.

Dina erfarenheter
Vi söker dig med en högskoleexamen inom byggnadskonstruktion eller maskinteknik. Du är nyexaminerad eller har något års arbetslivserfarenhet från branschen.

Dina egenskaper
Du har en välutvecklad social kompetens, är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Detta ser vi som avgörande då flera arbetsuppgifter görs i samråd med kollegor och externa aktörer. Som person är du strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete. Vi ser gärna att du trivs med att jobba i projekt och har ett affärsmässigt tänk.

Sweco erbjuder
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Vårt kontor i Sundsvall präglas av en stark lagkänsla där vi alla hjälps åt i projekten och har roligt ihop.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer kommer att hanteras löpande.

#LI-RT

Kontaktinformation

Mikael Linde, mikael.linde@sweco.se,

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi söker ingenjörer, arkitekter, miljöexperter, samhällsplanerare, IT-experter och säkert något mer framtida yrke som vi ännu inte känner till. I våra uppdrag skapar vi bättre boenden, smartare sätt att resa och grönare städer. Bland annat. Här berättar våra medarbetare om hur det är att vara på Sweco.

  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar. Observera att vi tar ej emot CVn via mejl. 

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?