Elkonsult Power Systems till Växjö

Elkonsult Power Systems till Växjö

Verksamhetsområde
Energisystem
Region
Kronobergs län
Ansökningstid
2018 - 10 - 31

Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning. Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Vi är idag ca 100 elkraftskonsulter inom verksamhetsområdet Power Systems på Sweco, varav 6 personer på kontoret i Växjö. Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi vill gärna bli fler.

Vi jobbar med alla typer av elkraftsanläggningar inom områdena produktion, transmission, distribution, industri och infrastruktur. Vi arbetar i projektens alla skeden med allt från förstudier till provning och besiktning.

Du kommer att ingå i en grupp med bred kunskap inom elkraftteknik. Vi ser det som en självklarhet att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter för individens och gruppens utveckling.

Arbetet kan bedrivas både på vårt kontor och ute hos kund beroende på aktuellt projekt.

Din kommande roll
I rollen som elkraftskonsult kan följande arbetsuppgifter ingå:

 • Förstudier
 • Utredningar
 • Projektledning
 • Konstruktion
 • Reläskyddskonfigurering
 • Provning och idrifttagning
 • Besiktning

Om dig
Vi söker dig som har civil- eller högskoleingenjörsexamen inom elkraft eller motsvarande. Alternativt kan du via branschrelaterad utbildning eller arbetslivserfarenhet ha erhållit motsvarande kunskaper.

Vi söker medarbetare i alla åldrar, både erfarna och nyutexaminerade. Som person är du engagerad, positiv och ansvarstagande med ett genuint intresse för teknik. Du behöver även ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Kontaktperson:
Gruppchef Anna-Karin Karlsson 021-495 41 75

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.