Erfaren akustiker till Göteborg

Erfaren akustiker till Göteborg

Verksamhetsområde
Vatten och miljö
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2019 - 08 - 11

Swecos experter inom vatten och miljö arbetar med att minska farliga utsläpp, återvinna avfall och säkerställa tillgång till rent vatten. Vi erbjuder även lösningar som minskar klimatpåverkan och som anpassar samhället till ett förändrat klimat.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Just nu söker vi en erfaren akustiker till vårt kontor i Göteborg. Vi är en väletablerad men nystartad akustikgrupp på Göteborgskontoret. Vi har bred kompetens inom samhälls- och industribuller, byggnadsakustik, vibrationer och stomljud samt elektroakustik. För att komplettera vår grupp behöver vi nu en erfaren akustiker som kan verka som en länk mellan våra juniora och seniora medarbetare inom samhälls- och industribuller. Detta är en möjlighet till att både få dela med sig av kunskap samt tillgodose sig själv med ny kunskap från våra kollegor runtom i Sverige och resten av Europa.

Din kommande roll
Som erfaren akustiker kommer du främst att arbeta som uppdragsledare och handläggare inom samhällsbuller-, industribuller- och vibrationsutredningar men även inom andra delar av akustikområdet. Du kommer att genom mentorskap bistå med erfarenheter och kompetens till juniora medarbetare.

Gruppen består i dag utav sju stycken akustiker med olika bakgrund. Vi arbetar nära med kollegor inom andra teknikområden och det ställs därav stor vikt på din förmåga till att agera flexibelt och förstå helheten i komplexa projekt.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen med inriktning mot akustik och vibrationer. Du bör ha minst 7 års arbetslivserfarenhet som akustiker. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda stora projekt och att vara mentor.

Om dig
Som person är du pedagogisk, strukturerad och vill vara med och bygga ett team. Det är viktigt att du är pristigelös och inser värdet av att arbeta tillsammans. Du har ett brett intresse för akustik och motiveras av viljan att ta dig an nya utmaningar.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?  
Då ser vi fram emot Din ansökan!

Kontaktperson:
Philip Radtke, gruppchef
+46730-924875

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.