Erfaren byggnadskonstruktör med inriktning Byggfysik sökes till Stockholm

Erfaren byggnadskonstruktör med inriktning Byggfysik sökes till Stockholm

Verksamhetsområde
Byggkonstruktion
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2018 - 12 - 10

Swecos byggkonstruktörer erbjuder byggtekniska konsulttjänster för komplexa industri- och husbyggnadsprojekt. Tjänsteutbudet omfattar hela processen, från förstudie till bygghandlingar.

Swecos byggkonstruktörer har en grupp med specialistkompetens inom byggnadsfysik. Gruppen arbetar med fuktskadeutredningar, fuktsäkerhetsprojektering, K-projektering av lågenergibyggnader, inomhusmiljöutredningar, beräkning av U-värden och köldbryggor samt som fuktsakkunnig i några av Sveriges mest intressanta byggprojekt!

Byggfysikgruppen består idag av fem personer i Stockholm. Gruppen har ett tätt samarbete med Swecos byggkonstruktörer, energianalytiker och miljöutredare och kan därmed erbjuda bred kunskap och god kvalitetssäkring. Det är viktigt att du har en helhetsförståelse för hur en byggnads olika system samverkar med varandra. Samtidigt ska du kunna hantera avancerade byggnadsfysikaliska beräkningar.

Nu söker vi byggnadskonstruktörer med erfarenhet av byggfysik och som är intresserade av att arbeta med avancerade husprojekt.

Swecos byggnadskonstruktörer finns i Stockholm, Kristianstad, Malmö, Helsingborg, Halmstad, Göteborg, Jönköping, Eskilstuna, Karlstad, Västerås, Falun, Örebro, Östersund, Sundsvall och Umeå. På våra trevliga Sweco-kontor har vi ett nära samarbete med övriga bolag inom koncernen.

Din kommande roll
I din nya roll hos oss kommer du antingen gå in som Uppdragsledare direkt och har det yttersta ansvaret för helheten eller så börjar du som deluppdragledare där du på sikt kan växa in i rollen.

Hos oss kan du arbeta med spännande projekt tillsammans med den allra hösta kompetensen. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Dina erfarenheter
Vi söker dig med en akademisk utbildning, t.ex. som civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning mot husbyggnadsteknik/byggnadsfysik. Du har ett antal års arbetslivserfarenhet av branschen

Om dig
Vi tror att du som person är nyfiken, engagerad, ansvarstagande och tycker om att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du trivs med att etablera kundkontakter och har ett affärsmässigt tänk.

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer kommer att hanteras löpande.

Kontaktinformation

Eva Pallblad, eva.pallblad@sweco.se,

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.