Erfaren Byggnadskonstruktör sökes till Stockholm

Erfaren Byggnadskonstruktör sökes till Stockholm

Verksamhetsområde
Byggkonstruktion
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2018 - 12 - 10

Swecos byggkonstruktörer erbjuder byggtekniska konsulttjänster för komplexa industri- och husbyggnadsprojekt. Tjänsteutbudet omfattar hela processen, från förstudie till bygghandlingar.

Vi söker dig med akademisk utbildning med inriktning mot byggnadskonstruktion som har intresse av att arbeta med husprojekt. Hos oss kommer du arbeta med spännande projekt tillsammans med den allra högsta kompetensen.

På hussidan har våra satsningar kring arenor, höga hus och komplexa konstruktioner gett resultat. Vi har projekterat de mest intressanta byggnaderna på marknaden – Friends Arena i Solna, Clarion Hotel Arlanda, ombyggnaden av Nationalmuseum och Centralstationen, St Görans sjukhus, Innovationen (Tors Torn) och Henriksdals reningsverk.

Just nu söker vi Dig med en akademisk utbildning med inriktning mot byggnadskonstruktion till vårt kontor i Stockholm

Din kommande roll
Som erfaren byggnadskonstruktör kommer du att börja ta ansvar i uppdragen som deluppdragsledare eller handläggare och på sikt växa in i rollen som Uppdragsledare med det yttersta ansvaret för helheten. Du kommer även att ansvara för att utveckla kundrelationer.

Dina erfarenheter
Vi söker dig med en högskole/universitetsexamen inom byggnadskonstruktion. Du har ett antal års arbetslivserfarenhet från branschen, vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet som uppdragsledare.

Om dig
Du har en välutvecklad social kompetens, är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Detta ser vi som avgörande då flera arbetsuppgifter görs i samråd med kollegor och externa aktörer. Som person är du strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete. Vi ser gärna att du trivs med att etablera kundkontakter och har ett affärsmässigt tänk.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer kommer att hanteras löpande.

Kontaktinformation

Eva Pallblad, eva.pallblad@sweco.se,

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.