Erfaren Fastighetsutvecklare till Stockholm

Erfaren Fastighetsutvecklare till Stockholm

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 05 - 31

Vi planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Vill du göra det tillsammans med oss?  

Det byggs mer i Stockholm än någonsin och det finns många roliga och intressanta projekt där Sweco är med och skapar framtiden. Nu vill vi stärka och utöka vårt team i Stockholm med erfarna och engagerade projektledare som kan ta ledande roller i våra uppdrag och utveckla nya spännande affärer.

OM SWECO

Sweco är Europas största teknikkonsult med ca 15 000 anställda medarbetare. Med det kommer både ansvar och möjligheter. För oss är alla uppdrag lika viktiga, stora som små, och det är upp till varje konsult att tillsammans med sitt team skapa sina egna uppdrag utifrån både individens och kundernas behov och önskemål.

Sweco är summan av våra medarbetares kompetens, erfarenhet och engagemang där varje individ utgör en stor skillnad för slutresultatet. Som branschledande är Sweco inblandad i många av de mest spännande och utmanande projekten inom samhällsbyggnadsbranschen. Att attrahera, utveckla och behålla de främsta talangerna är avgörande för att möta våra kunders krav, därför är det viktigt att identifiera talanger och ge dem möjlighet att lyckas.

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. På kontoret i centrala Stockholm har vi en öppen och prestigelös atmosfär och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Som fastighetsutvecklare på Sweco kommer du få möjlighet att arbeta med kompetenser från olika delar av koncernen i en starkt kunskapsdriven och kundnära organisation.

ROLLEN SOM FASTIGHETSUTVECKLARE

För dig som erfaren fastighetsutvecklare erbjuder vi på Sweco kanske Sveriges bästa plattform för utveckling, teamarbete och spännande utmaningar. Hos oss kommer du ha möjlighet att skapa dina egna affärer tillsammans med våra engagerade konsulter inom bland annat projektledning, arkitektur, analys, strategi och miljö. Du är självgående men tillhör samtidigt en grupp på 12 medarbetare som hjälps åt för att skapa en så bra arbetssituation som möjligt.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av fastighetsutveckling och som tillsammans med kompetenta kollegor har ett stort intresse av att bidra till en hållbar samhällsutveckling för Stockholmsregionen. Meriterande är om du utfört arbetsuppgifter såsom marknadsanalyser, ackvirerat mark genom bud/markanvisningar, upprättat projektanpassade tidplaner eller utfört investeringskalkyler.

UTBILDNING OCH ERFARENHETER 

 • Civilingenjör, Högskoleingenjör, Ekonom, Arkitekt eller annan relevant utbildning för tjänsten.
 • Minst 7 års arbetslivserfarenhet och minst 5 år som fastighetsutvecklare/affärsutvecklare.

MERITERANDE 

 • Arbetat med fastighetsutveckling inom Stockholmsregionen.
 • Stort kontaktnät inom privat sektor.
 • Föreläsare inom Affärsutveckling/Fastighetsutveckling.
 • Erfarenhet av att driva detaljplanearbete.

EGENSKAPER

 • Ledarskap

Du har förmågan att leda ett uppdragsteam genom ett uppdrags olika skeden med gott resultat för beställaren, uppdraget och medarbetarna.

 • Engagerad

Du förstår och är intresserad av kundens behov.

 • Lagspelare

Du agerar som en del i ett team och värnar om att alla trivs och arbetar mot samma mål.

 • Social

Du är en engagerad relationsbyggare och förstår vikten av goda kundrelationer.

 • Initiativrik

Du är en flexibel person som gillar nya utmaningar och är bra på att snabbt hantera förändringar.

 

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktinformation

Andreas Hellström, 08 695 64 27
Stina Oja, 08 695 64 24

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.