Erfaren hydrauliker/hydrolog till Linköping eller Norrköping

Erfaren hydrauliker/hydrolog till Linköping eller Norrköping

Verksamhetsområde
Energisystem
Region
Östergötlands län
Ansökningstid
2019 - 01 - 31

Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning.

 Just nu söker Swecos konsulter inom Vattenkraft & dammar en hydrauliker med minst 5 års erfarenhet av hydraulisk och/eller hydrologisk modellering av vattendrag. 

Din kommande roll

Arbetsområdet är hydrologisk och hydraulisk utredning kopplat till vattenkraft, vattenreglering, översvämningsskydd, vattentillgång på gruvområden och liknande. Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar underlag för projektering av dammar, utskov, broar och erosionsskydd, översvämningsutredningar, beredskapsplanering för dammhaverier, utredning av fiskvägar, underlag för miljökonsekvensbeskrivningar mm. Arbetet bedrivs med stöd av hydrauliska beräkningsmodeller samt GIS-verktyg för terrängmodellering och bearbetning av resultat. Stationeringsort är flexibel enligt överenskommelse.

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har grundkunskaper från civilingenjörsstudier inom väg- och vattenbyggnad eller hydrologutbildningen, samt ett intresse av att medverka till miljömässigt hållbara lösningar. Erfarenhet från svensk vattenkraft och/eller svenska vattendrag är meriterande liksom kunskap om hydrauliska modeller och GIS.

Om dig

Vi värderar initiativtagande, självständighet och förmåga att arbeta bra i grupp. 

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Kontaktperson:

Anders Söderström, Gruppchef
Tel 08 695 62 41

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.