Erfaren kollega inom trafik och samhälle till Malmö

Erfaren kollega inom trafik och samhälle till Malmö

Verksamhetsområde
Samhällsanalys
Region
Skåne län
Ansökningstid
2018 - 11 - 21

Inom Sweco Society står människan i centrum när vi utvecklar morgondagens samhälle. Vi är rådgivare inom samhällsutveckling, från strategi, analys och planering till utformning. Våra fokusområden är välfärdsfrågor, demografi, stadsplanering, trafikutformning, regional utveckling och infrastrukturfrågor. Dessa områden påverkar människors vardag och utgör grunden till ett väl fungerande och inkluderande samhälle. Samhällsplaneringen står inför stora utmaningar, med en urbanisering som tilltar och städer som växer. Det innebär utmaningar för både städer och landsbygd. Vi hjälper våra kunder att planera för en hållbar framtid, tillsammans.

 

Vill du gå till jobbet varje dag glad och förväntansfull? Vill du vara på en arbetsplats där vårt arbete tillsammans är en framgångsfaktor?  Vill du vara i ett arbetsklimat där nya idéer, förslag, beröm och uppmuntran är naturliga delar, och där du verkligen tycker om dina kollegor?

I så fall, välkommen till Sweco!

Du kanske redan vet att Sweco förra året utsågs till Sveriges bästa arbetsgivare inom servicesektorn. Och att vi rankas som den mest attraktiva arbetsgivaren bland landets studenter. Du kanske också vet att vi har de nöjdaste kunderna i vår bransch och väldigt engagerad personal. Och att vi är stora – Sveriges största teknikkonsultbolag – och att vi växer. Allt finns att läsa i olika undersökningar och företagspresentationer.

Det som inte syns i de officiella beskrivningarna är vårt arbetsklimat och vår kultur; hur vi bemöter varandra, hur vi utvecklas som individer genom nyfikenhet och av att lära av varandra och vad som gör att så många trivs på företaget. Det är något vi också är stolta över!

Hos oss är medarbetarna givetvis den viktigaste resursen. Allt annat kan kopieras. Vi har medarbetare som inte bara är motiverade – de är engagerade och medvetna! Engagerade människor älskar det de gör och medvetna människor vet varför de gör det de gör. Våra medarbetare brinner för uppgiften att vara med och bygga framtidens samhälle med FN: s globala hållbarhetsmål som ledstjärnor.

Tillsammans är ett viktigt värdeord för oss. Vi jobbar tillsammans, i stora och små uppdrag. Vi jobbar tillsammans med våra beställare. Vi arbetar över regioner och kompetensområden. Våra medarbetare har mycket bred kompetens och viljan att lära av varandra. Vi är nyfikna på våra uppgifter, på varandra och på de slutresultat vi kan uppnå. På Sweco är samarbetet och nyfikenheten viktiga drivkrafter både för företaget och medarbetarna. Det är så vi utvecklas och tänker nya, innovativa, djärva och utmanande tankar.

På Sweco hjälper vi varandra på många sätt. Alla har rätt att utvecklas, så yngre kollegor jobbar ofta ihop med mer erfarna. Vi stöttar varandra, tar ansvar tillsammans och ger feedback.

Vi söker nu en medarbetare med minst tio års erfarenhet till vårt kontor i Malmö. Du har erfarenhet från att arbeta med olika former av trafikutredningar, trafikanalyser, trafikplaner, effektbeskrivningar, utformning och gestaltning, strategier, hållbart resande, tillgänglighet, stadsutveckling eller social hållbarhet. Inom dessa områden arbetar vi med utredning, rådgivning samt uppdrags- och processledning. Våra uppdrag har en stor variation vad gäller omfattning och innehåll som ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga, både internt och externt.

Som medarbetare på Sweco erbjuds du nya utsikter. Det menar vi i dubbel bemärkelse. Från kontoret i Malmö kan du blicka ut över Drottningtorget, Malmö bangård och hamnen. Vi erbjuder också utsikten att utveckla din personlighet och kompetens tillsammans med oss.  På Swecos kontor i Malmö finns alla våra teknikinriktningar representerade vilket ger dig möjlighet att samarbeta med våra arkitekter, miljöexperter eller järnvägsprojektörer i olika gemensamma uppdrag.

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Sweco? Ring en medarbetare eller en chef.

 • Beatrice Granström, utredare inom järnväg, mobil 072-536 57 41
 • Malin Zetterqvist, regionchef, mobil 0734-12 80 04
 • Kristofer Lilja, utredare inom trafik och väg, mobil 076-102 60 93
 • Christina Granér, utredare inom social hållbarhet, mobil 0734-12 81 40

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.