Erfaren Konstruktör inom VVS till Stockholm

Erfaren Konstruktör inom VVS till Stockholm

Verksamhetsområde
Installation
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 05 - 05

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

Var ser du din framtid? Är det hos en teknikkonsult som vill utveckla branschen genom att våga tänka annorlunda? Där du tillåts samarbeta med andra teknikområden och lära av andra?
Där gamla rävar lär av unga nytänkare och vice versa? Då bör du titta närmare på Sweco.
Vår övertygelse är att allt kan göras lite bättre, lite smartare. Och att det gäller att tänka nytt när vårt jordklot står inför ett vägskäl, där vår förmåga att klara klimatpåverkan och tillgång på vatten, energi och ren luft ställs på sin spets. Ofta handlar det om att ta bort, inte att lägga till – att dra ner på kostnader, tid, risker och miljöpåverkan. Vi vill vända på invanda begrepp och utmana verkligheten med ett ständigt öppet sinne. Hos Sweco ska det vara omöjligt att inte utvecklas.

Vi söker nu erfarna konstruktörer med inriktning mot VVS till Stockholmskontoret inom både stora och små uppdrag.

Vi får fortlöpande in flera intressanta uppdrag inom bland annat Sjukhus, Infra och Industri och vi söker därför nya kollegor inom området VVS till vår verksamhet i Stockholm.

Din roll
Som konstruktör inom VVS kommer du att arbeta med projektering i både stora och små uppdrag.
Du blir en del i ett team där många års VVS-erfarenhet samarbetar med yngres nyfikenhet och drivkraft.
Du har stor delaktighet och inblick i uppdragen där du tar ansvar för konstruktion och upplärning av biträdande konstruktörer.

Om dig
Du är en erfaren konsult med 5 års erfarenhet eller mer. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning, t ex som högskole- eller civilingenjör. Andra meriterande erfarenheter är arbete från VVS-entreprenörs sidan samt vana av att göra affärer eller leda projekt.

Du har goda kunskaper inom MagiCAD/Autocad och/eller Magicad/Revit och Office-paketet. Meriterande är även om du besitter kunskaper inom programvaror såsom IDA ICE och VIP Energy. Kunskaper inom BIM är också meriterande.
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.

Sweco erbjuder
Du blir en del av en växande verksamhet i Sverige och vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verkar i. 

Vill du arbeta inom installationsområdet på Sweco för ett mer hållbart samhälle? Vi ser fram emot din ansökan! Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan online med personligt brev och CV så snart som möjligt.

Kontaktperson
Peter Falk
070-391 43 93
peter.falk@sweco.se

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.