Erfaren ledande konstruktör rör- och mekaniska installationer till Norrköping

Erfaren ledande konstruktör rör- och mekaniska installationer till Norrköping

Verksamhetsområde
Industri
Region
Östergötlands län
Ansökningstid
2019 - 02 - 28

Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.

Din kommande roll

Vi söker nu dig som är erfaren och ledande anläggningskonstruktör inom tryckkärl, rörsystem, stål, mekaniska installationer. Vi erbjuder dig möjlighet att jobba med ett glatt team som värdesätter samarbete och förmågan att dela med sig och utvecklas tillsammans.

Dina erfarenheter och egenskaper

I din roll som ledande anläggningskonstruktör och som konsult bör du ha kunskaper om processdimensionering och hållfasthets/spänningsberäkningar. Du har vana att jobba med projekt inom exempelvis något av följande områden, kraft- process- läkemedelindustrin.

Du skall trivas med att ha kontakt med kunder internt och externt samt vilja utvecklas och ta steget till uppdragsledare inom Sweco. Har du dessutom goda kunskaper i verktyg som exempelvis E3D/PDMS, Plant3D eller Cadmatic för att driva projekt på ett effektivt sätt är det ett stort plus.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Kontaktinformation

Stefan Nordström, stefan.nordstrom@sweco.se, 072-526 64 21
Charlotte Gyllenhammar, +46 (0) 72 521 71 36

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.