Erfaren miljökonsult till Uppsala

Erfaren miljökonsult till Uppsala

Verksamhetsområde
Vatten och miljö
Region
Uppsala län
Ansökningstid
2018 - 10 - 21

Swecos miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för vattenförsörjning, avloppsrening, avfallshantering och hantering av förorenade områden. Sweco utför även olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar. Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Sweco består av nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Gemensamt är också att vi känner engagemang för att göra nytta i ett större sammanhang. Vill du vara med i vårt team och bygga framtiden? 

Just nu söker vi ett flertal nya medarbetare till vårt kontor i Uppsala. Vi söker bland annat dig som vill arbeta med:

 • Miljökonsekvensbeskrivningar och tillståndsfrågor (plan, miljöfarlig verksamhet, vattenverksamhet, infrastruktur)
 • Naturmiljö
 • Förorenade områden

Din kommande roll

Swecos verksamhetsområde miljöutredningar i Uppsala är starkt och vi vill nu förstärka oss med ytterligare erfarna medarbetare. Du kommer ingå i grupp med engagerade medarbetare, såväl erfarna som juniora konsulter och du kommer att få stora möjligheter att utvecklas och ta ansvar. Som miljökonsult på Sweco kommer du arbeta som projektledare och utredare, både i stora och små uppdrag. I tjänsten ingår även att aktivt bearbeta och utveckla vår marknad genom kundbesök och marknadsföring av våra tjänster, till både nya och befintliga kunder. 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har mer än 4 års erfarenhet som konsult eller motsvarande. Vi strävar efter en organisation som är utvecklande, flexibel och redundant. Det är därför extra intressant om du har erfarenhet av något annat kompetensområde också, exempelvis från projekt i byggskedet, arbete med arbetsmiljöfrågor, ekosystemtjänster etc. Du ska ha relevant högskoleutbildning, t. ex inom miljö, agronom, biolog eller liknande.

Dina egenskaper

Som person är du självständig, initiativrik och tar ansvar. Arbetet innebär många interna och externa kontakter och vi ser därför att du är en utåtriktad person med god samarbetsförmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

Vi fäster stor vikt vid att du är drivande, nytänkande och gärna tar dig an och utvecklar både vår egen och våra beställares verksamhet.För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder 

Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta härliga kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan. 

 

 

Kontaktinformation

Fredrik Stenemo, fredrik.stenemo@sweco.se, 018-4952915

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.