Erfaren och engagerad uppdragsledare till Malmö/Helsingborg

Erfaren och engagerad uppdragsledare till Malmö/Helsingborg

Verksamhetsområde
Anläggning
Region
Skåne län
Ansökningstid
2020 - 01 - 31

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Vi söker nu en erfaren och engagerad uppdragsledare med placering på vårt kontor i Malmö eller Helsingborg. Vi befinner oss i en expansiv fas och behöver komplettera arbetsstyrkan med en erfaren uppdragsledare. För rätt person erbjuder vi stora möjligheter att påverka både den egna och gruppens utveckling.

Din kommande roll
Du kommer att ansvara för stora och små uppdrag där du planerar, leder, samordnar och följer upp kostnader, tider mm.  Du kommer också att fungera som teknikansvarig och projektör/utredare inom dina kompetensområden.  Uppdragen är mycket varierande avseende storlek och kundkategorier. Vi erbjuder ett fritt arbete med stort personligt ansvar där du är engagerad initiativtagare med vilja och förmåga att skapa mervärde och hitta lösningar för våra kunder.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som är ingenjör med minst 5-8 års erfarenhet av att arbeta som uppdragsledare eller projektledare. Du har erfarenhet och intresse av infrastruktur och förmåga att självständigt leda och entusiasmera en projektgrupp. Du har lätt för att samarbeta och har idag redan goda upparbetade kundrelationer. Erfarenhet från anläggningsbranschen är meriterande.

Om dig
Du är utåtriktad, konsultmässig och gillar att ligga i framkanten och att vara innovativ både när det gäller ditt arbete, för dina kunder och din egen utveckling. Du är engagerad och har en egen kraft i det du gör och känner ett ansvar för att hitta de bästa lösningarna tillsammans med andra, för Sweco och våra kunders bästa.

Du motiveras av att arbeta i en expansiv organisation och att medverka till att bygga Sweco inför framtiden. Ett brett kontaktnät är meriterande liksom förmåga att knyta nya kontakter och förtroenden med kunder och andra intressenter.

Eftersom vi levererar handlingar på uppdrag är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska, i både tal och skrift.

Ansökan
Vi ser fram emot att läsa Din ansökan och att träffa Dig personligen. Ansök så snart som möjligt då vi kallar löpande till intervjuer. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Jenny Hällstorp 010-484 62 40

Jonas Svensson 0734-12 81 03

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi söker ingenjörer, arkitekter, miljöexperter, samhällsplanerare, IT-experter och säkert något mer framtida yrke som vi ännu inte känner till. I våra uppdrag skapar vi bättre boenden, smartare sätt att resa och grönare städer. Bland annat. Här berättar våra medarbetare om hur det är att vara på Sweco.

  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar. Observera att vi tar ej emot CVn via mejl. 

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Hur hanterar vi ansökningar i linje med GDPR?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?