Erfaren Projektledare/Byggledare Infrastruktur

Erfaren Projektledare/Byggledare Infrastruktur

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Skåne län
Ansökningstid
2019 - 04 - 14

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Är Du tillskottet hos oss med placering i Malmö, Helsingborg eller Kristianstad?

Branschen är het och Sweco växer stadigt med sina kunder. Vi vill nu växa med Dig.

Om rollen
Dina uppgifter är att planera, genomföra och följa upp i de projekt som du går in i. Som projektledare /byggledare är en viktig egenskap att du tycker om struktur och är bra på kommunikation för att kunna samordna de olika aktörerna såsom beställare, leverantörer och konsulter. Du styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar i projektet till uppdragsgivaren. Du kommer att tillhöra en grupp som idag består av 8 medarbetare med blandad åldersstruktur och bakgrund som hjälps åt för att skapa ett bra resultat åt våra kunder. Du kommer fokusera på byggledning och/eller projektledning inom mark och infrastrukturprojekt.

Dina erfarenheter
Vi ser att Du har relevant högskoleutbildning eller gymnasial bakgrund, kompletterad med en gedigen branscherfarenhet. Du har åtminstone fem till tio års arbetslivserfarenhet inom ovan angivna områden och har tidigare haft en ledande befattning såsom projektledare, platschef eller uppdragsledare. Det är meriterande med en eller flera av nedanstående:

 • Kunskap inom AMA, AB, ABT, ABK
 • Erfarenhet från anbudsarbete t.ex. uppbyggnad av UF och AF
 • Certifieringar såsom PMI PMP, IPMA, KA, besiktningsman, Betongklass I
 • Ett etablerat nätverk inom branschen

Dina egenskaper 
Som person är Du lyhörd och tydlig i din kommunikation. Du tycker om att bygga team och har en prestigelös inställning. Vidare ser vi att Du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett välfungerande sätt. Du är samarbetsinriktad, har lätt för att etablera kontakter och ett affärsmässigt sätt. Din personlighet kännetecknas av nyfikenhet, entusiasm och lyhördhet.

Sweco erbjuder
Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser som aktivt tar ansvar för miljö och samhälle, som aktivt skapar verklighet av visioner. Hos oss får Du möjligheten att skapa ett hållbart samhälle för dig och framtidens barn. Sweco tar även ansvar för personal och personlig utveckling, för gruppdynamik och ett behagligt arbetsklimat. Du får därmed en omväxlande och dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till utveckling.

På våra moderna kontor i centrala lägen inom region Syd arbetar över 1000 medarbetare inom Swecos olika tjänsteområden varav 65 medarbetare arbetar bland Swecos projekt- och byggledare.

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Vi ser mycket fram emot Din ansökan! Låt oss ta del av vem Du är.

Kontakt
Mikael Anderson, Gruppchef

072-204 44 69
mikael.anderson@sweco.se

#LI-RT

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.