Projektör/Beredare inom Power distribution Nyköping

Projektör/Beredare inom Power distribution Nyköping

Verksamhetsområde
Energisystem
Region
Södermanlands län
Ansökningstid
2019 - 10 - 31

Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning.

Sweco ser en fortsatt ökad efterfrågan på elkraftkonsulter och vill stärka sin verksamhet inom affärsområdet Power Distribution. Vi söker därför Projektörer/Beredare till våra kontor i Sverige. Placering för denna tjänst är Nyköping.

Om oss
Vi är ett affärsområde inom Sweco Energy som arbetar mot i huvudsak elnätsbolag i stora delar av landet. Vi har en mycket god stämning och värnar samarbete högt, både inom vårt affärsområde och inom bolaget. Tillsammans har vi branschens främsta lokalnätsprojektörer.

Nu behöver vi förstärkning till vårt affärsområde och erbjuder en utmanande miljö och mycket goda möjligheter till utveckling.

Din kommande roll
Som projektör/beredare hos oss kommer du att arbeta med: 

 • Förstudier av eldistributionsnät för övergripande planering
 • Projektering omfattande beräkningar och dimensioneringar samt framtagande av tillhörande handlingar
 • Framtagning av förfrågningsunderlag enligt el och anläggnings AMA.
 • Företräda våra kunder i ledningssamordningsmöten
 • Teknisk projekt- och byggledning av eldistributionsprojekt

Vi vill att alla konsulter på Sweco skall sträva efter att vara väl förankrade i elkraftsmarknaden. Hos oss får du ett stort ansvar att själv påverka dina arbetsuppgifter och din roll i projekten. Samtliga konsulter förväntas vara aktiva i regionens affärsutveckling och ta ansvarar för marknadsföring och försäljning till varierande grad.

Resor ingår som en naturlig del av tjänsten.

Dina erfarenheter
Du har flerårig erfarenhet inom projektering/beredning och är villig att ta ansvar och utvecklas. Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom elkraftområdet alternativt kan du via branschrelaterad arbetslivserfarenhet erhållit motsvarande kunskaper. Du är kundorienterad, analytisk och har förmågan att driva arbetet framåt.

Dina egenskaper
Då vi värnar samarbete söker vi en lagspelare och värderar personliga egenskaper högt. Som person är du drivande och nyfiken och van att ta eget ansvar för ditt arbete. Du har lätt för att etablera kundkontakter och är affärsinriktad. Då du kommer att kommunicera med olika målgrupper vill vi att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Ansökan
Bli en del av teamet och ansök så snart som möjligt då rekryteringsprocessen sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Anders Fransson
070-677 70 74
anders.fransson@sweco.se

 #LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.