Erfarna Byggnadskonstuktörer sökes till vårt Stockholmskontor

Erfarna Byggnadskonstuktörer sökes till vårt Stockholmskontor

Verksamhetsområde
Byggkonstruktion
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2020 - 01 - 08

Swecos byggkonstruktörer erbjuder byggtekniska konsulttjänster för komplexa industri- och husbyggnadsprojekt. Tjänsteutbudet omfattar hela processen, från förstudie till bygghandlingar.

Vi söker dig med akademisk utbildning med inriktning mot byggnadskonstruktion som har intresse av att arbeta med industri- och husprojekt. Hos oss kommer du arbeta med spännande projekt tillsammans med den allra högsta kompetensen. 

På hussidan har våra satsningar kring arenor, höga hus och komplexa konstruktioner gett resultat. Vi har projekterat de mest intressanta byggnaderna på marknaden – Friends Arena i Solna, Clarion Hotel Arlanda, ombyggnaden av Nationalmuseum och Centralstationen, St Görans sjukhus, Norra Tornen och Henriksdals reningsverk.

Även inom området 3D-modellering och projektering av komplicerade stålkonstruktioner är företaget föregångare och marknadsledande. 

Din kommande roll
I din nya roll hos oss kommer du antingen gå in som Uppdragsledare direkt och har det yttersta ansvaret för helheten eller så börjar du som deluppdragledare där du på sikt kan växa in i rollen.

Som erfaren konstruktör kommer du att börja ta ansvar i uppdragen som deluppdragsledare eller handläggare och på sikt växa in i rollen som Uppdragsledare med det yttersta ansvaret för helheten. Du kommer även att ansvara för att utveckla kundrelationer.

Dina erfarenheter
Vi söker dig med en högskole/universitetsexamen inom byggnadskonstruktion. Du har antal års arbetslivserfarenhet från branschen, vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet som Uppdragsledare.

Om dig
Du har en välutvecklad social kompetens, kommunikativ och god samarbetsförmåga, vilket vi ser som avgörande då flera arbetsuppgifter görs i samråd med kollegor och externa aktörer. Som person är du strukturerad och kan organisera och prioritera i ditt arbete. Vi ser gärna att du trivs med att etablera kundkontakter och har ett affärsmässigt tänk.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med trevliga och kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Din tjänst kommer att vara såväl bred som varierad. Vi är ett starkt team som täcker upp för varandra och som verkligen gör skillnad. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi samarbetar med våra kollegor runt om i Europa vilket gör att du kommer vara del av en internationell gemenskap.

Ansökan
Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer kommer att hanteras löpande.

#LI-RT

Kontaktinformation

Eva Pallblad, eva.pallblad@sweco.se,

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi söker ingenjörer, arkitekter, miljöexperter, samhällsplanerare, IT-experter och säkert något mer framtida yrke som vi ännu inte känner till. I våra uppdrag skapar vi bättre boenden, smartare sätt att resa och grönare städer. Bland annat. Här berättar våra medarbetare om hur det är att vara på Sweco.

  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar. Observera att vi tar ej emot CVn via mejl. 

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?