Examensarbete inom byggkonstruktion - ort enligt överenskommelse

Examensarbete inom byggkonstruktion - ort enligt överenskommelse

Verksamhetsområde
Byggkonstruktion
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 12 - 14

Swecos byggkonstruktörer erbjuder byggtekniska konsulttjänster för komplexa industri- och husbyggnadsprojekt. Tjänsteutbudet omfattar hela processen, från förstudie till bygghandlingar.

Är du en drivande och engagerad student som vill vara med och utveckla framtidens byggkonstruktioner? Har du spännande idéer om ett examensarbete inom detta område? Då vill vi gärna höra mer! Examensarbeteshandledning erbjuds på ett flertal orter i hela landet.

För oss är ditt examensarbete ett utmärkt tillfälle att lära känna dig och få veta mer om dina idéer och din kompetens. För dig är det en möjlighet att uppleva hur det är att arbeta på Sweco. Ett väl utfört examensarbete kan leda till erbjudande om anställning.

Låter det spännande?

Sweco erbjuder
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansökan skall bestå av en sammanfattning av examensarbetets innehåll, en kort beskrivning av vilka ambitioner du har i din framtida karriär samt ett CV och ett personligt brev där vi kan få veta lite mer om dig som person. Bilagorna skall vara i PDF-format. Ansökan för examensarbete VT 2020 skall vara oss tillhanda senast 22/11 2019 för civilingenjörsstudenter och 31/1 för högskoleingenjörsstudenter. Urval sker löpande.

Kontaktpersoner
Isak Berneheim
Koordinator examensarbeten
0702 37 59 64

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi söker ingenjörer, arkitekter, miljöexperter, samhällsplanerare, IT-experter och säkert något mer framtida yrke som vi ännu inte känner till. I våra uppdrag skapar vi bättre boenden, smartare sätt att resa och grönare städer. Bland annat. Här berättar våra medarbetare om hur det är att vara på Sweco.

  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar. Observera att vi tar ej emot CVn via mejl. 

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?