Gruppchef - Geoteknik till Umeå

Gruppchef - Geoteknik till Umeå

Verksamhetsområde
Anläggning
Region
Västerbottens län
Ansökningstid
2019 - 10 - 11

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Vill du vara med och påverka Sveriges framtida infrastruktur? Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb.

Sweco söker nu en gruppchef till en av våra geoteknikgrupper - med placering i Umeå eller Skellefteå.

Din kommande roll
Som gruppchef har du personal-, marknads- och resultatansvar för en grupp konsulter. Du kommer att vara med och bygga och utveckla den geotekniska verksamheten vid våra kontor i Västerbotten. Du ingår i ledningen för region norr tillsammans med 10 gruppchefskollegor och rapporterar till regionchefen. Din vardag kommer att innehålla såväl operativa som strategiska arbetsuppgifter.

Som konsult kommer du att vara med och arbeta i något av Swecos spännande uppdrag av varierande storlek. Det kan vara ett av Sveriges största och mest komplexa infrastrukturuppdrag likväl som det kan handla om ett mindre uppdrag med analyser och utredningar.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap. Du har en eftergymnasial utbildning gärna med inriktning mot infrastruktur eller någon typ av ingenjörsutbildning. Du har även erfarenhet av geoteknik. Du får gärna ha tidigare erfarenhet som konsult eller entreprenör med ett kontaktnät inom branschen.

Dina egenskaper
Du kommer att få en bred roll där fokus ligger på affärer, teknik och utveckling av medarbetare. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Det är viktigt att du i din chefsroll är lyhörd och coachande samt har en stark initiativförmåga. Du har viljan att tillsammans med dina gruppchefskollegor driva din grupps och regionens arbete mot uppsatta mål. Som person tycker du om att hjälpa dina kunder med bra stöd och lösningar. Du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete.

Vi erbjuder
Vi är den största aktören på marknaden och har stor etablering i Umeå där alla våra kompetenser finns representerade. Du kommer att verka i en stor och framgångsrik region med stora möjligheter till utveckling för dig som gruppchef. Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både till storlek och karaktär.

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot Din ansökan! #LI-RT

Kontaktinformation

Ohlsson Maria, maria.ohlsson@sweco.se, 0725567571
Magnus Lindqvist, magnus.lindqvist@sweco.se, 0703169911

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.