Gruppchef - projektledning till Kiruna

Gruppchef - projektledning till Kiruna

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Norrbottens län
Ansökningstid
2019 - 09 - 30

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Brinner du för projektledning, ledarskap och teamarbete? Har du dessutom erfarenhet av bygg och fastighet och/eller infrastruktur? 
Då kanske ditt nästa jobb finns på Sweco! Vi söker en gruppchef inom bygg och fastighet samt infrastruktur till vårt Kirunakontor.

Det är mycket som ska byggas i Kiruna och Gällivare, helt nya städer! Vi på Sweco är med i många av de stora, tongivande projekten som långsiktigt kommer att utveckla Kiruna. Vi är en liten grupp med personal både i Kiruna och Gällivare som jobbar med stort driv och ambition att vara de ledande projektledarna i branschen.

Din kommande roll

Som gruppchef på Sweco har du en dynamisk och utvecklande roll med personal- och budgetansvar. På Sweco står ledarskapet och utvecklingen av nuvarande och framtida ledare i centrum. Vårt gemensamma ledarskapsramverk leadership@sweco är grunden till att lyckas och utvecklas i ledarrollen. Som gruppchef är förväntningen att du också har god kundkontakt och gillar att göra affärer! Samtidigt är det viktigt för oss att du vill vidareutveckla din egen kompetens i uppdrag tillsammans med dina medarbetare.

Du ingår i regionledningsgruppen som under ledning av regionchefen Henrik Hübinette, består av totalt fyra gruppchefer inom bygg och fastighet samt infrastruktur. Du kommer att bidra till hela regionens utveckling och samarbetar med övriga chefer i frågor kring bl.a. resursplanering, affärer och rekrytering. Samarbetet med övriga Swecokollegor på kontoret är en viktig del i rollen och en trygghet i det dagliga arbetet.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig med erfarenhet från en ledande roll inom bygg och fastighet och/eller infrastruktur som exempelvis projektledare eller som chef med personalansvar. Du har många års arbetslivserfarenhet bakom dig. Har du även ett etablerat nätverk inom regionen och högskoleutbildning är det särskilt meriterande.

Vi söker dig som föredrar samarbete med ett prestigelöst förhållningssätt och ett genuint intresse att se andra människor utvecklas. Vidare är du nyfiken, engagerad och lyhörd. Du känner stort ansvar med fokus på hög kvalitet i leverans till våra kunder.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Låter det som en intressant utmaning?  Då ser vi fram emot din ansökan. Tveka inte att skicka in din ansökan direkt då vi utvärderar och intervjuar löpande. #LI-RT

Kontaktinformation

Henrik Hubinette, henrik.hubinette@sweco.se, 0703462693

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.