Gruppchef -Banteknik till Stockholm

Gruppchef -Banteknik till Stockholm

Verksamhetsområde
Järnvägsteknik
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 08 - 19

Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik.

Till enheten Bana i region öst söker vi nu en Gruppchef Produktion & Planering till Stockholm. Vill du vara med och påverka Sveriges framtida infrastruktur? Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco!

Swecos experter på banteknik har lång erfarenhet och stor kunskap om konstruktionens delar i form av bankropp, spår och växlar. Vi analyserar, dimensionerar, planerar, projekterar, besiktar och följer upp olika typer av spåranläggningar. Med rätt spårgeometri, växelkomposition och konstruktion bidrar vi till en trygg och långsiktig järnvägstrafik.

I enheten är vi är drygt 40 medarbetare som är experter inom Mark & Kanalisation, Spår, Produktion & Planering samt Drift & Underhåll. Din roll blir att leda och utveckla en grupp av för närvarande 5 konsulter där uppdragen inom gruppen utgörs främst av att besikta, följa upp och bedöma spåranläggningar och projekt med fokus på bana. Som gruppchef inom bana bildar du tillsammans med tre gruppchefskollegor och enhetschef enhetens ledningsgrupp och bidrar gemensamt till att utveckla vår verksamhet.

Din kommande roll

Vi kan erbjuda en roll med stor möjlighet att forma framtiden för vår verksamhet inom Produktion & Planering. Hos oss får du stort mandat och god påverksanmöjlighet när vi nu ska ta nästa steg i vår utveckling! Ditt uppdrag blir att forma framtida kundsamarbeten, utveckla interna arbetssätt och processer, stärka interna samarbeten inom Sweco. Du kommer även att säkerställa tillväxt genom rekrytering samt möjliggöra att gruppens medarbetare växer i sina roller. För denna grupp kommer fokus på tillväxt vara särskilt viktigt.

Hos oss blir du en del av en organisation med gedigen kunskap inom de allra flesta kompetenserna inom spårbunden trafik. Vi verkar i en dynamisk miljö med nära samverkan med våra kollegor i Europa. Du ingår i ledningsgruppen för enhet Bana i region Öst.

Dina erfarenheter

Vi söker dig med ett antal års erfarenhet av infrastrukturprojekt och en ledande roll inom infrastruktur. Vi tror att du idag jobbar inom produktion eller järnvägsdrift hos en entreprenör eller konsult. Alternativt jobbar du i en beställarorganisation med liknande arbetsuppgifter och har erfarenhet från konsult eller entreprenadbranschen. Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning från högskola eller universitet.  

Om dig

Det är viktigt att du i din chefsroll är lyhörd och coachande. För att trivas i denna roll ser vi att du tycker om ett högt tempo, har en stark initiativförmåga och viljan att självständigt driva ditt och ditt teams arbete framåt mot uppsatta mål. Du är en affärsmässig, engagerad, nyfiken person som drivs av att arbeta med fokus på lösningar. Du är en god kommunikatör som andra har lätt att få förtroende för, du inspirerar dina kollegor och trivs i dialogen med kunder.

Vill du vara med och forma framtiden? #LI-RT Då ser vi fram emot Din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande med uppehåll under semesterperioden.

Kontaktinformation

Ohlsson Maria, maria.ohlsson@sweco.se,

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.