Gruppchef El & Automation Norrköping

Gruppchef El & Automation Norrköping

Verksamhetsområde
Industri
Region
Östergötlands län
Ansökningstid
2019 - 11 - 30

Tillsammans med våra kunder planerar och utformar vi framtidens samhällen och städer. Swecos konsulter inom El & Automation arbetar med att skapa effektiva lösningar för framtidens städer och industrier.

Vi söker nu en inspirerande ledare till vårt team i Norrköping
Våra tjänster är efterfrågade och vi planerar att fortsätta vår positiva tillväxt! Triggas du av möjligheten att utveckla en konsultgrupp med specialister inom El & Automation genom ett starkt lagspel på det bästa bolaget för samhällsutveckling och smart Industri?

 - Då vill vi ha dig som gruppchef i Norrköping!

Vi söker en ledare som drivs av att se sina medarbetare engagerade i utvecklingen för att skapa framgång tillsammans. Sweco har en mycket stark företagskultur med stor trivselanda.

Vi har ett nära samarbete med våra kunder och varje uppdrag är unikt. Vi har fokus på den svenska marknaden och har en bred kundbas inom olika branscher. Swecos industrikonsulter inom El & Automation är ledande, innovativa och oberoende samt har ett stort nätverk av specialister inom både vårt eget och kompletterande kompetensområden. Sweco består av nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Gemensamt är också att vi känner engagemang för att göra nytta i ett större sammanhang. Vill du vara med i vårt team och bygga framtiden?

Om rollen
Som gruppchef kommer du vara ansvarig för en El & Automationsgrupp samt medverka i att utveckla verksamheten inom El & Automation i Norrköping. Du ingår även i regionens ledningsgrupp. Som gruppchef skapar du affärer och hjälper medarbetarna att framgångsrikt hitta nya affärer som skapar tillväxt och bygger vår framtid. Affärer som är lönsamma och bidrar till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Våra huvudområden inom El & Automation är inom processindustri, energianläggningar och komplexa infratekniska anläggningar. Uppdragen sträcker sig från strateginivå till införande av konkreta lösningar för våra kunder som i regel är stora eller medelstora skandinaviska företag och verksamheter. Många uppdrag är utmanande och i teknologins absoluta framkant, vilket ställer stora krav på kreativitet, flexibilitet och samarbetsförmåga, både internt och externt.

Är det dig vi söker?
För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har erfarenhet av en ledande roll såsom projektledare, konsultchef eller någon annan form av ansvarsroll. Du har specialistkunskaper inom El & Automation och erfarenhet från något eller några av våra tjänsteområden:

  • Processanläggningar, t.ex. från papper & massaindustrin, kraftvärmeverk eller VA området.
  • Tillverkande industri, t.ex. fordonsindustri eller livs- och läkemedel.
  • Infratekniska anläggningar, t.ex. komplexa tunnelanläggningar, hamnar och tunnelbana.

Det är meriterande med kompetens inom elkraft (MV och LV) och/eller kunskaper inom PLC/DCS/SCADA-system, företrädesvis från de stora leverantörerna på marknaden.

Du är en ledare som motiveras av affärsutveckling och är bekväm med att kommunicera med personer på alla nivåer. Du njuter av att skapa värde för våra kunder och har lätt för att inspirera och engagera andra. Du är en resultat- och utvecklingsinriktad drivkraft. Du har ett brett kundnätverk.

Titta gärna på vår film som beskriver vår industriverksamhet på Sweco:

https://www.youtube.com/watch?v=ARbYb3Cx7iA

Hos Sweco finns utrymme för nya idéer och inspiration för affärsmässiga konsulter, kreativa entreprenörer och ledare som ser möjligheterna och vill göra något av dem. Vi vågar påstå att Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.  

Ansökan
Vi träffar intressanta kandidater löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

#LI-RT

Kontaktinformation

Pär Johansson, +46 734 122885

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi söker ingenjörer, arkitekter, miljöexperter, samhällsplanerare, IT-experter och säkert något mer framtida yrke som vi ännu inte känner till. I våra uppdrag skapar vi bättre boenden, smartare sätt att resa och grönare städer. Bland annat. Här berättar våra medarbetare om hur det är att vara på Sweco.

  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar. Observera att vi tar ej emot CVn via mejl. 

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?