Gruppchef Geolab till Sweco i Stockholm

Gruppchef Geolab till Sweco i Stockholm

Verksamhetsområde
Anläggning
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 08 - 19

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Swecos Geolab utför kvalificerade geotekniska analyser av bland annat näringsinnehåll i växtjordar eller förorenad mark. Vi gör ingående undersökningar av markförhållanden, från yta till berggrund, med hjälp av moderna instrument och hög kompetens.

Vill du vara med och påverka Sveriges framtida infrastruktur? Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb.

Sweco söker nu en gruppchef Geolab med placering i Stockholm.

Vi är ackrediterade av SWEDAC för analys av miljöföroreningar och kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Detta innebär preciserade rutiner för kontroll och dokumentation av laboratoriets arbete. Vår tillgång till Swecos samlade kompetens gör att inga uppdrag är för stora.

Din kommande roll

Som gruppchef har du ett personal- och resultatansvar för en grupp konsulter. Du kommer att få en bred roll där fokus ligger på affärer, teknik och utveckling av medarbetare. Du kommer att ansvara för medarbetare på kontoret i Stockholm och ha din kundgrupp inom geotekniska- och miljöanalyser. Du ingår i ledningsgruppen för Region Öst och rapporterar till Regionchefen. Som gruppchef kommer du att vara med och arbeta i många av Swecos spännande uppdrag av varierande storlek och karaktär. Allt från Sveriges största och mest komplexa infrastrukturuppdrag till mindre uppdrag inom analyser och utredningar.

Dina erfarenheter

Du har förmodligen en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot infrastruktur. Du får gärna ha tidigare erfarenhet som konsult eller entreprenör med ett kontaktnät inom branschen. Meriterande är om du har tidigare chefserfarenhet samt kunskap inom miljö eller geotekniska analyser.

Dina egenskaper

Vi tror att du är lyhörd, coachande samt har en stark initiativförmåga. Tillsammans med dina gruppchefskollegor har du viljan att driva din grupp och regionens arbete framåt mot uppsatta mål. Som person tycker du om att hjälpa dina kunder med bra stöd, lösningar och prioriteringar. Du är en nyfiken person som har hög kommunikationsförmåga samt tycker om att etablera nya kontakter.

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot Din ansökan! #LI-RT

Kontaktinformation

Ohlsson Maria, maria.ohlsson@sweco.se,

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.