Gruppchef inom VA-projektering och ledningssamordning till Sweco Stockholm

Gruppchef inom VA-projektering och ledningssamordning till Sweco Stockholm

Verksamhetsområde
Vatten och miljö
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 06 - 29

Har du ett genuint intresse för kund, medarbetare och teknik och drivs av ledarfrågor? Då kan det vara dags att gå in i rollen som gruppchef för en framåtriktad VA-grupp vid ett av Europas mest framgångsrika konsultbolag.

Vi erbjuder
Välkommen till Sveriges största gruppering inom ledningsnät, med placering på huvudkontoret i Stockholm. Hos oss får du möjlighet att skapa samhällsnytta i samband med att Stockholm växer, samtidigt som du utvecklas som ledare i processen att coacha och utveckla dina medarbetare i gruppen.

Regionchef Petra Bjurhall:
”Inom vår region finns Sveriges största samling av vass kompetens inom VA-projektering och ledningssamordning. Utifrån den grunden, arbetar vi med att ta oss an framtidsfrågor - vi har nyligen lanserat VA-akademien som är ett mycket omfattande utbildningsprogram för att utveckla vår position ytterligare och vi tittar på olika sätt att stärka oss inom innovation. Jag är nyfiken på alla de perspektiv som vår nya gruppchefskollega kommer att bidra med.”

Din kommande roll
Som gruppchef har du ett stort fokus på kunden och affären, och du når framgång genom att coacha och utveckla medarbetarna i din grupp, som idag består av 15 personer. Gruppen kategoriseras av hög kompetens, härligt arbetsklimat och ett gott ekonomiskt resultat – kort sagt en mycket bra grupp att utveckla och utvecklas med.

I din roll som gruppchef arbetar du i huvudsak med ledarskap och arbetar i viss utsträckning också i uppdrag som till exempel mentor och granskare, där dina specialistkunskaper inom VA används på rätt sätt, samtidigt som du coachar kollegorna. Som gruppchef inom Sweco har du resultat-, budget och personalansvar och rapporterar till Regionchef.

Inom ramen för det vi kallar sektion Ledningsteknik, som är vår gruppering för samtliga VA-projekterande och ledningssamordnande grupper, arbetar du mycket tätt tillsammans med fyra andra gruppchefskollegor och Regionchef för att tillsammans utveckla såväl medarbetare som kund och affär. Här arbetar vi gemensamt med fokus på kvalitet, digitalisering, medarbetarutveckling med mera.

Dina erfarenheter
Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet inom ledningsteknik/ledningssamordning och är van att arbeta i en kundnära roll. I grunden är du antingen Civil- eller högskoleingenjör alternativt har du erhållit din kunskap genom tidigare arbetslivserfarenhet.

Har du en bakgrund med erfarenhet från infrastrukturuppdrag och Trafikverket är detta meriterande, då en stor del av regionens uppdrag rör just infrastruktur och där vi är en viktig part i väg- och spårtrafiksprojekt. En viktig del i din roll här blir också att stärka oss än mer i att öka andelen crossborder/offshoring-projekt inom regionen där vi ser ytterligare utvecklingspotential framåt, så har du arbetat med sådant tidigare är det också ett plus.

Om dig
Du trivs i en roll där du får möjlighet att arbeta såväl operativt som strategiskt och har passion för kunden, medarbetaren och utveckling. Vi ser inte nödvändigtvis att du har arbetat som chef tidigare utan att detta kan vara ett nästa steg där du får möjlighet att utvecklas i en coachande ledarroll.

Drivs du av affären, är nyfiken på ledarskap och gillar att hitta nya vägar framåt…? Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Kontakt:
Rekryteringskonsult Hanna Ulriksson, 072-450 98 65

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.