Gruppchef till Installationskonsulter i Falun

Gruppchef till Installationskonsulter i Falun

Verksamhetsområde
Installation
Region
Dalarnas län
Ansökningstid
2019 - 05 - 01

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

 

Vi erbjuder dig
Bra ledare är en framgångsfaktor för Sweco och det har därför högsta prioritet hos oss att våra ledare får möjlighet att utvecklas. Därför erbjuder vi dig exemepelvis utbildning, ledarskapsprogram och möjlighet till mentorskap som olika vägar att växa inom ledarskapet.

Swecos installationskonsulter växer i Dalarna och vi söker nu ytterligare en Gruppchef till vårt kontor i Falun. Vi ser positivt på vår framtida utveckling och är ett bra, inkluderande team med hög teknisk kompetens och med god stämning i gruppen.

Vi har en bra mix av erfarenhet och teknisk kompetens i gruppen och söker nu ett tillskott i form av en ledare med förmågan att inspirera, engagera och utveckla andra. Du har ett engagemang för att skapa samarbeten och utveckla relationer både externt och internt. Du motiveras av att vidareutveckla verksamheten och ha kundkontakt. 

 

Vilka vi är
Vi jobbar med projektering, utredning och byggledning inom VVS, Styr, EL och Kyla. Våra kunder är kommuner, landsting, industribolag, entreprenörer och fastighetsbolag i Dalarna. Som Gruppchef blir ett av dina mål att förverkliga ambitionen att bredda installationsaffären ytterligare.

Hos oss får du möjligheten att arbeta gränsöverskridande tillsammans med våra kollegor på Sweco inom bl. a. miljö, arkitektur, planering, trafik, geoteknik, konstruktion och bygg-/projektledning. Totalt är vi ca 165 personer på Falunkontoret.

Vi hoppas att du tillsammans med vår nuvarande Gruppchef vill fortsätta vår resa med fokus på att skapa och fördjupa relationer  med våra kunder, att vidareutveckla gruppen samt att säkerställa att våra projekt fortsätter utföras med hög leveranssäkerhet.

 

Din kommande roll
Som gruppchef:

 • ansvarar du för gruppens ekonomiska resultat och har personalansvar för samtliga medarbetare.
 • planerar du gruppens verksamhet genom att utforma affärsplan och budget med tillhörande mål och aktiviteter.
 • skapar du gränsöverskridande samarbeten med våra systerverksamheter i regionen.
 • utvecklar du relationer med nyckelpersoner hos nya och befintliga kunder. Du planerar och genomför marknadsaktiviteter och kundvård och inspirerar våra medarbetare till att bidra inom dessa områden.
 • säkerställer du att våra uppdrag levereras i rätt tid, till rätt kostnad och kvalitet.
 • stöttar du utvecklingen av gruppen och rekryterar nya medarbetare.
 • Bra ledare är en framgångsfaktor för Sweco och det har därför högsta prioritet hos oss att våra ledare utvecklas. Därför erbjuder vi exemepelvis utbildning, ledarskapsprogram och möjlighet till mentorskap som olika vägar att växa inom ledarskapet.

Om dig
Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap i projekt eller i rollen som chef med direkt personalansvar. Du har vana av att utveckla kundrelationer, har erfarenhet från projektledning och en förståelse för fastighetsteknik i någon form. Du har en relevant teknisk utbildning.

Kunskaper inom fastighetsinstallationer och ett kontaktnät hos relevanta beställare i Falun är särskilt meriterande.

 

Låter det här som ditt nästa steg? Varmt välkommen med din ansökan snarast möjliga. Urval sker löpande med sista ansökningsdag är den 1 maj!

LI#RT

Kontaktperson

Linda Hoem
Rekryteringskonsult Sweco
072-534 35 73

 

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 15,2 miljarder SEK (proforma 2014). Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

 

 

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.