Gruppchef VVS till Swecos Installationskonsulter i Västerås

Gruppchef VVS till Swecos Installationskonsulter i Västerås

Verksamhetsområde
Energisystem
Region
Västmanlands län
Ansökningstid
2018 - 10 - 31

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

Vi förstärker vår installationsverksamhet i Västerås och söker nu en Gruppchef med stort intresse av fastighetsinstallationer och ledarskap. Vi står inför en spännande framtid där ditt uppdrag blir att leda arbetet med att forma Swecos framtida installationsverksamhet i Västerås.

Genom rekrytering, medarbetarutveckling och coachning i och utanför uppdrag bidrar vår nästa Gruppchef till att vi tar nästa steg i vår utveckling. Att säkerställa framgångsrika projekt samtidigt som vi utvecklar befintliga och nya kundsamarbeten är en framgångsfaktor. Att växa med lönsamhet är en förutsättning för att lyckas, resten är upp till dig.

I ryggen finns en stark verksamhet med gedigen kompetens inom EL & VVS. I tätt samarbete med vår chef för EL-gruppen samt övriga kollegor inom regionen och företaget, leder du din grupp med nio medarbetare mot nya mål. Vi har en bra sammansättning av erfarenhet på alla nivåer, en god kundbas och god lönsamhet.

Rollen som Gruppchef
Vi kan erbjuda en omväxlande roll med fokus på kundrelationer, ledarskap och installationsteknik. Du har fullt resultat- och personalansvar för gruppen. 

Att vara chef på Sweco innebär att leda egna uppdrag och att ta en aktiv roll gentemot våra kunder för att utveckla nya affärsmöjligheter. Att utveckla interna samarbeten inom Sweco är en framgångsfaktor i rollen.

Du blir en del av vår regionledningsgrupp, Region Mitt, på Swecos installationskonsulter. Vår verksamhet kännetecknas av samarbete, affärsmässighet och långsiktiga kundrelationer.

Dina erfarenheter och personliga egenskaper
Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap i projekt eller i rollen som chef med direkt personalansvar. Du har vana av att utveckla kundrelationer, har erfarenhet från projektledning och goda kunskaper inom VVS. Du har en relevant teknisk utbildning.

Du är en kommunikativ, samarbetsinriktad och affärsmässig ledare.

Vi sätter stor vikt vid att vidareutveckla våra ledare och kan därför erbjuda dig exempelvis utbildning, ledarskapsprogram och möjlighet till mentorskap som olika vägar att växa i den ledande rollen.

Låter det som ditt nästa steg? Varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt, vi kommer att behandla ansökningarna löpande.

Kontaktperson
Regionchef Bo Damberg, 026-66 20 20


#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.