Handläggande Geotekniker/Uppdragsledare till Geoteknik Mälardalen

Handläggande Geotekniker/Uppdragsledare till Geoteknik Mälardalen

Verksamhetsområde
Anläggning
Region
Västmanlands län
Ansökningstid
2019 - 04 - 07

Vi planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Vill du göra det tillsammans med oss?

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Ansvarsområden
Just nu söker vi Handläggande Geotekniker/Uppdragsledare med några års erfarenhet från Geoteknik men som är ute efter nya utmaningar. Vill du kliva in i en roll som Handläggande Geotekniker/Uppdragsledare för en rad olika projekt och arbeta brett med en stor variation av beställare hos oss på Sweco? Ta då chansen och sök tjänsten i gruppen Geoteknik Mälardalen hos oss på Sweco!

Du kommer att bli en del i gruppen Geoteknik Mälardalen inom Sweco Civil Region Öst med placering i Västerås eller Uppsala. I gruppen arbetar vi med både mindre och större uppdrag inom geoteknik, mark och anläggning. I rollen följer både ett stort ansvar men också stora möjligheter för dig att växa inom området Geoteknik och jobba såväl lokalt som internationellt och med cross-border.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sitt kunnande och engagemang och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet av rollen som geotekniker från tekniskt konsultbolag, entreprenör eller beställarorganisation inom infrastruktur, med en högskole- eller civilingenjörsutbildning och examen gärna med inriktning samhällsbyggnad.

Som geoteknisk handläggare/uppdragsledare kommer du att handlägga och leda mindre uppdrag inom geoteknik, mark och anläggning. Du kommer arbeta brett från ax till limpa och delta i allt ifrån anbudsarbete, handlägga projekt tillsammans med erfarna kollegor och även leda mindre projekt. För att få fram ett bra underlag kommer du att arbeta i nära samarbete med andra geoteknikgrupper på Sweco och du kommer även ha kontakt med beställarsidan för att få fram den information du behöver.

Du kommer att få arbeta med kompetenta kollegor med möjlighet att utbyta erfarenheter som är värdefulla för din framtid. Vidare kommer du att erbjudas en stimulerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar i en organisation som är väldigt mån om sina anställda.

Egenskaper
Som person är du affärsmässig, strukturerad och flexibel. Du kommer ha flera projekt igång samtidigt vilket ställer krav på din prioriteringsförmåga och din förmåga att hålla dig lugn i krävande situationer. Du ska snabbt kunna identifiera ett problem och komma med en passande lösning. Dessutom behöver du vara ödmjuk inför projekten och inse att du inte sitter på alla svar. Därför måste du ha en god samarbetsförmåga och intresse för att knyta kontakter både internt och externt.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot Din ansökan!

Kontaktperson:
Mattias Björk, Gruppchef Geoteknik Mälardalen, telefonnummer 073-600 21 25
mattias.bjork@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.