Hydraulisk modellerare till Stockholm

Hydraulisk modellerare till Stockholm

Verksamhetsområde
Energisystem
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 03 - 31

Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb.

Vi söker nu en modellerare med ca 5 års erfarenhet av hydraulisk modellering och någon av programvarorna MIKE, HEC, Telemac eller Delft. Erfarenhet av CFD-beräkningar kan vara en passande bakgrund.

Din kommande roll
Arbetsområdet är i grunden baserat på hydrologisk och hydraulisk utredning kopplat till vattenkraft, vattenreglering, fiskvägar, översvämningsskydd, vattentillgång på gruvområden och liknande. Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar underlag för projektering av dammar, utskov, broar och erosionsskydd, översvämningsutredningar, utredning av fiskvägar, underlag för miljökonsekvensbeskrivningar mm. Arbetet bedrivs med stöd av hydrauliska beräkningsmodeller samt GIS-verktyg för terrängmodellering och bearbetning av resultat. 

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har grundkunskaper från civilingenjörsstudier inom vattenbyggnad eller annan relevant erfarenhet. Självklart har du ett intresse av att medverka till miljömässigt hållbara lösningar.

Erfarenhet från svensk vattenkraft och/eller svenska vattendrag är meriterande.

Om dig
Vi värderar initiativtagande, självständighet och förmåga att arbeta bra i grupp. 

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.