Junior kalkylator BEST till Stockholm/Norrköping

Junior kalkylator BEST till Stockholm/Norrköping

Verksamhetsområde
Järnvägsteknik
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 03 - 15

Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik.

Sweco planerar några av de största och mest intressanta infrastruktursatsningarna i Sverige – vi förnyar Sveriges mest trafikerade järnvägssträcka – Getingmidjan, arbetar med Stockholm Centralstation och utbyggnaden av ny tunnelbana i Stockholm, detaljprojekterar järnvägen i Västlänken och planerar införandet av ERTMS i Sverige samt inte minst planerar för Sveriges första höghastighetsjärnväg.

För att fortsätta att ligga i framkant söker vi nu juniora kalkylatorer BEST för våra järnvägsprojekt till vårt kontor i Stockholm eller Norrköping.

Din kommande roll
Som junior kalkylator jobbar du i team med mer erfarna kalkylatorer och utgör en viktig del i våra infrastrukturuppdrag, där du tar fram anläggningskalkyler för BEST i olika skeden, från grova kostnadsuppskattningar på förstudienivå till prissättning av mängdförteckningar i bygghandlingsskedet.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som vill utvecklas inom järnvägsbranschen. Du har nyligen tagit examen från en utbildning med inriktning mot järnväg och/eller har några års erfarenhet av kalkylarbete eller projektering i järnvägsuppdrag som konsult eller entreprenör och vill profilera dig mot kalkylering.

Konsulterfarenhet är meriterande.

Dina egenskaper
Du har ett intresse för järnvägsanläggningen och tycker det är roligt och utmanande att arbeta i team. Du tar ett stort eget ansvar för ditt arbete och besitter god samarbetsförmåga som hjälper dig i ditt dagliga arbete både internt och i kontakter med kunder. Att vara en uppsökande person som aktivt söker kommunikation ser vi som en självklarhet. Nyfikenhet för de teknikområden som berör projekten gör att du hela tiden utvecklas och skapar nya insikter för hur din och andras roller, samt organisationen kan utvecklas.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska då en del i rollen innebär att skriva tekniska rapporter och PM.

Sweco erbjuder
Vi erbjuder dig, förutom möjligheten att delta i ett antal av Nordens största samhällsbyggnadsuppdrag inom järnväg, en enorm kunskapsorganisation med Nordens ledande teknikspecialister. Då Sweco är etablerat i en rad europeiska länder erbjuds det möjligheter till crossborder samarbete. Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella tekniker, specialister och ledare där erfarenhetsutbyte och teamarbete mellan kollegor är en naturlig del.

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Du får möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation

Ulrika Loebjer, 0767-782002

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.