Junior miljökonsult inom naturmiljö/infrastruktur till Göteborg

Junior miljökonsult inom naturmiljö/infrastruktur till Göteborg

Verksamhetsområde
Vatten och miljö
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2019 - 04 - 30

Swecos miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar samt lösningar för vattenförsörjning, avloppsrening, avfallshantering och hantering av förorenade områden. Just nu söker vi ytterligare medarbetare inom naturmiljö/infrastruktur till vårt kontor i Göteborg. Vi har många spännande nya och pågående uppdrag, små som stora, där vi tillsammans med våra duktiga kollegor medverkar i stadens- och regionens utveckling.

Din kommande roll
Swecos verksamhetsområde miljöutredningar i västra regionen är stark och vi vill nu förstärka oss med ytterligare en kollega som vill jobba med oss med naturmiljöfrågor, exempelvis naturvärdesinventeringar/artskyddsfrågor/dispensansökningar/ekosystemtjänster och miljökonsekvensbeskrivningar inom infrastruktur, väg- och järnväg mm. Du kommer ingå i en fantastisk grupp med mycket engagerade trevliga medarbetare, såväl många mycket erfarna som juniora konsulter och du kommer att få stora möjligheter att utvecklas, ta ansvar och forma din roll o framtid hos oss.

I gruppen arbetar idag 15 konsulter med främst tillståndsansökningar enligt miljöbalken/olika typer av MKB:er och olika specialistområden såsom natur, vatten och luft. Vi arbetar med projekt inom infrastruktur, vattenverksamheter, planer och program, miljöfarlig verksamhet mm.

Dina erfarenheter
Nu söker vi Dig som är nyutexad eller som har cirka 0-5 års erfarenhet av arbete med dessa frågor. Din bakgrund är sannolikt miljö/naturvetare med inriktning mot biologi.

Du drivs av möjligheten att få arbeta mycket nära många duktiga kollegor i spännande projekt med våra kunder.

Dina egenskaper
Som person är du självständig, initiativrik och tar ansvar. Arbetet innebär många interna och externa kontakter och vi ser därför att du är en utåtriktad person med god samarbets­förmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Vi fäster stor vikt vid att du är drivande, nytänkande och gärna tar dig an och är med och utvecklar både vår egen och våra beställares verksamhet. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Vårt erbjudande
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med mycket kompetenta härliga kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar och dela med sig av sin kompetens. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning och utvecklas mycket, det kommer du att göra hos oss med alla erfarna medarbetare du kommer att jobba med!

I arbetet med olika typer av infrastrukturprojekt på vårt kontor i Göteborg får du en unik chans att arbeta i olika team där vi har alla kompetenser som behövs lokalt på Sweco. På så vis har du den bästa stöttningen och du utvecklas dagligen genom samarbetet med flera hundra kollegor inom vår infraaffär.

Vi arbetar alltid nära tillsammans, inspirerar, utvecklar och stöttar varandra. Våra värdeord - lagarbete, nytänkande, engagemang och ansvar – är inte bara ord utan speglar på riktigt vår kultur. Vi upprättar långsiktiga mål för gruppen och för vår individuella utveckling. Vi har mycket att göra och vi har roligt tillsammans, därför går det också mycket bra för oss.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt då vi kallar till löpande intervjuer under april.

Välkommen med Din ansökan!

Obs att vi i denna rekrytering vänligen undanber oss kontakt med rekryterare, annonssäljare etc.

Kontaktperson
Gruppchef Gabriella Ludvigsson
+46 (0) 73 412 28 06

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.