Junior projektledare till hus- och infrastrukturprojekt i Norrköping

Junior projektledare till hus- och infrastrukturprojekt i Norrköping

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Östergötlands län
Ansökningstid
2019 - 06 - 29

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Just nu söker vi en junior projektledare till vårt kontor i NorrköpingVi är en glad grupp på fem personer men vill bli fler för att kunna hjälpa våra kunder ännu mer. När du inte är ute hos kunden sitter du på vårt kontor i centrala Norrköping. Där finns också kollegor från flera av våra kompetensområden inom Sweco. Din placeringsort är Norrköping men tjänsten kan innebära dagsresor till andra orter beroende på uppdragets placering.

Du erbjuds en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Din kommande roll
Som junior projektledare kommer du arbeta som biträdande projektledare till mer seniora projektledare. Du kommer så snart som möjligt att böra driva egna projekt.

Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med olika typer av projekt både i storlek och karaktär. Vi strävar efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag vilket kräver god kommunikation, stor entusiasm och att du är innovativ och affärsinriktad. Rollen som projektledare innebär ett övergripande ansvar för kvalitet, budget, tidsramar och uppföljning. Ditt uppdrag kan vara allt från renovering av hamnar och broar till nybyggnation, ombyggnad av befintliga fastigheter och spännande utvecklingsprojekt i våra kunders organisationer.  Du kommer även att ansvara för att följa upp och utveckla kundrelationer. Vi söker en lagspelare som vill utvecklas med sina kollegor!

Dina erfarenheter
Vi söker dig som är utbildad inom samhällsbyggnad och som har en högskole- eller civilingenjörs examen. Alternativt gymnasieutbildning som kompletteras med relevant arbetslivserfarenhet för tjänsten. Du är i början på din karriär och har arbetat något eller några år offentligt eller privat inom husbyggnation eller infrastruktur. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskaper inom entreprenadjuridik. Det är också meriterande om du har erfarenhet av projektledning från olika skeden i processen samt ekonomiuppföljning.

Du har god datorkunskap samt goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt.

Om dig
Som person är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra till en hållbar samhällsutveckling genom att göra skillnad. Vi ser också att du är strukturerad, strategisk och kan organisera och prioritera ditt arbete. Du är kommunikativ, bra på att samarbeta och gillar att skapa nätverk. Du har lätt för att etablera nya kontakter, är innovativ och affärsinriktad.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson:
Jenny Strand, Gruppchef Norrköping mobil: 070-839 86 21

Kontaktinformation

Jenny Strand, jenny.strand@sweco.se, 0708398621

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.