Juniorkonsult inom spårprojektering till Stockholm

Juniorkonsult inom spårprojektering till Stockholm

Verksamhetsområde
Järnvägsteknik
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 08 - 26

Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik.

Just nu söker vi en junior konsult inom spårprojektering till vårt kontor i Stockholm.

Vi erbjuder en spännande och utvecklande roll på där du har chansen att jobba med några av de största och mest komplexa järnvägsprojekten som finns.

Din kommande roll

Som junior spårkonsult kommer du arbeta och utvecklas inom spårprojektering. Först som biträdande projektör men snart med ansvar för spårprojekteringen i mindre projekt. I din roll ingår även att vara delaktig i att utveckla metoder i gruppen inom tekniken samt att driva och utveckla våra processer och arbetssätt.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen som ingenjör. Du har gärna en utbildning från järnvägs branschen. Det är meriterande om du har erfarenhet från entreprenadsidan eller har arbetat ute under en period.

Dina egenskaper

Som person är du:

 • Strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete
 • Kommunikativ och bra på att samarbeta
 • Har lätt att etablera kundkontakter och är affärsinriktad
 • Gillar och är duktig på att leda andra och sprida kunskap inom tekniken
 • Driven och gillar att utveckla och förbättra saker och ting 

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Sweco erbjuder

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson

Gruppchef Jan Dahlberg

070 762 21 32

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.