#Klipsk - Software Engineer till Göteborg

#Klipsk - Software Engineer till Göteborg

Verksamhetsområde
IT för samhällsutveckling
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2018 - 12 - 21

Vi behöver hitta fler specialister som älskar problemlösning med GIS & IT och lever för att låta fingrarna få dansa över tangentbordet i skapandet av den där briljanta programkoden som kan förändra världen. 

Alla våra utvecklingsprojekt kanske inte förändrar världen i grunden men finns det en möjlighet att utveckla samhället i en positiv riktning, så är det faktiskt på Sweco närmare bestämt med IT för samhällsutveckling och du kan vara med och göra skillnad.

 Vår Websida: IT för samhällsutveckling

 Vår Film: IT för samhällsutveckling

Vill du vara en förebild i vårt team, och ta fram de senaste lösningarna för automatisering, effektivitet och som stöd för kloka beslut i en hållbar Samhällsutveckling, skickar du in din motivering för vad du kan bidra med och beskriver dina erfarenheter. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper: ansvar, nyfikenhet och engagemang.

Om du har några frågor kring jobbet eller innehållet, eller bara känner behov av att diskutera innovativa idéer så är du hjärtligt välkommen att höra av dig.

Vi söker löpande nya konsulter för vår starka tillväxt och detta är en öppen annons för att hitta rätt personer.

Är du intresserad av att komma till oss ansöker du här!

Kontaktperson
Gruppchef Elisabeth Säll Lidberg, elisabeth.sall.lidberg@sweco.se

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.