Konstruktör inom El/Tele till Göteborg

Konstruktör inom El/Tele till Göteborg

Verksamhetsområde
Installation
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2019 - 11 - 06

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

Vi expanderar och vi söker därför nya kollegor som vill arbeta som konstruktörer inom El/tele där du huvudsakligen kommer att arbeta med att projektera el- och telesystem inom större och mindre uppdrag. Våra beställare är bl. a. kommuner, landsting, statliga verk, fastighetsbolag, industribolag och byggbolag med tyngdpunkt på västra Sverige.

Om dig
Vi vill att du är en positiv, prestigelös och ansvarskännande person som är både drivande och initiativrik. Du arbetar på ett strukturerat sätt, har lätt för att samarbeta över disciplingränserna på ett prestigelöst sätt som gör att du blir en viktig person i våra projekt.

Dina erfarenheter
För att arbeta som konstruktör hos oss tror vi att du har relevant teknisk utbildning och/eller flerårig erfarenhet från konsultbranschen samt kunskaper i CAD-program. Du behärskar projektering av kraft- och belysningssystem och/eller tele- och säkerhetssystem. Vi ser gärna att du har arbetat några år som elektriker.

Sweco erbjuder
Du blir en del av en växande verksamhet i Sverige och vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verkar i. 

Ansökan
Vill du arbeta inom installationsområdet på Sweco för ett mer hållbart samhälle? Vi ser fram emot din ansökan! Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt.

Kontaktinformation

Tomas Limmert, +46 (0) 72 206 06 42

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.