Konstruktör inom VVS till Uppsala

Konstruktör inom VVS till Uppsala

Verksamhetsområde
Installation
Region
Uppsala län
Ansökningstid
2019 - 06 - 25

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

 

Just nu söker vi en konstruktörer inom VVS till vårt kontor i Uppsala. Vi är ca 25 st konsulter inom Installation i Uppsala och totalt så har Sweco ca 170 st konsulter på Uppsalakontoret. Våra medarbetare är efterfrågade och medverkar i uppdrag över hela Sverige. Genom vårt arbetssätt att kontinuerligt utveckla och utbilda våra medarbetare säkerställer vi att vi alltid kan leverera med högsta kvalité. Att varje dag få möjlighet att arbeta med de bästa, innebär att utmaningarna aldrig tar slut

Din kommande roll
I arbetet ingår allt från utredningar i tidiga skeden till genomföranden, uppföljning och slutbesiktningar. Du kommer arbeta i olika i olika projekt med bland annat CAD-projektering, rådgivning, utredningar samt delta i marknadsevent. Ett varierat och omväxlande arbete där du kommer ha mycket kontakt både med interna kollegor och externa kunder. Du kommer att arbeta med branschens senaste teknik och hjälpmedel. Rollen innebär ansvar för att utveckla kompetenser i gruppen samt ansvara för kundrelationer i samband med olika uppdrag.

Dina erfarenheter

  • Har relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller högskoleingenjörsnivå
  • Har goda kunskaper i CAD/ BIM-projektering samt erfarenhet från konsult- eller entreprenadbranschen

Om dig
Som person vill vi att du är prestigelös och har förmågan att se möjligheter där andra ser svårigheter. Du gillar att vara en i teamet, har en god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift och har vana av att jobba i projektform. Du är engagerad och driven och kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt sätta upp och hålla deadlines.
För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Vi kallar till löpande intervjuer så skicka in din ansökan så snart du kan.

Kontaktperson: Gruppchef Anna Maria Schyllert, 0734-125021, anna.maria.schyllert@sweco.se

I denna rekrytering undanber vi oss kontakt med externa rekryteringsfirmor eller annonssäljare.

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.