Konstruktör, projektör och uppdragsledare inom anläggning till Stockholm

Konstruktör, projektör och uppdragsledare inom anläggning till Stockholm

Verksamhetsområde
Anläggning
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 11 - 17

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb.

Nu vill vi stärka vårt team inom anläggningskonstruktion i Stockholm med engagerade medarbetare som kan ta en ledande roller i våra uppdrag. Vi söker förstärkning inom kategorierna konstuktör, projektör och uppdragsledare. Gruppen Konstruktion Entreprenad har ett marknadsfokus mot entreprenörer i totalantreprenader men arbetar även mot andra beställare och kontraktsformer inom anläggning. Hos oss får du verkligen en möjlighet att vara med och utveckla vår verksamhet och våra arbetssätt i en spännande och utmanande marknad.

Din kommande roll
I din roll kommer du arbeta i uppdrag riktade mot entreprenörer i totalentreprenader. Du kommer vara med och utveckla Swecos verksamhet inom denna sektor, skapa och utveckla vidare kundrelationer med olika typer av entreprenörer (både svenska och utländska). Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som är utbildad inom anläggning och har en högskole- eller universitetsexamen inom konstruktion.  

Om dig

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet. Vi söker dig som är engagerad och brinner för att genomföra projekt med kundens nöjdhet i fokus. Vi ser även gärna att du har intresse för att bygga relationer för kommande affärer inom vårt fokusområde totalentreprenader mot entreprenörer.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot Din ansökan!

Kontaktperson:
Maria Malmrud
Gruppchef Konstruktion Entreprenad
072 397 05 18

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi söker ingenjörer, arkitekter, miljöexperter, samhällsplanerare, IT-experter och säkert något mer framtida yrke som vi ännu inte känner till. I våra uppdrag skapar vi bättre boenden, smartare sätt att resa och grönare städer. Bland annat. Här berättar våra medarbetare om hur det är att vara på Sweco.

  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar. Observera att vi tar ej emot CVn via mejl. 

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?