Konstruktör/Handläggare EL-Tele med intresse av process-El

Konstruktör/Handläggare EL-Tele med intresse av process-El

Verksamhetsområde
Installation
Region
Jönköpings län
Ansökningstid
2019 - 01 - 06

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

Just nu söker vi konstruktör/Handläggare EL/Tele till vårt kontor i Jönköping. Du kommer att sitta i moderna lokaler i centrala Jönköping tillsammans med ca 130 Sweco-kollegor, varav ca 25st arbetar inom Installation. Vi ser till att våra medarbetare har möjlighet att utveckla sitt sätt att arbeta genom bland annat återkommande erfarenhetsåterföring och utbildning.

Din kommande roll

Som konstruktör/Handläggare kommer du både självständigt och tillsammans med övriga kollegor i gruppen projektera El-/Tele-system till våra uppdrag.

Om dig

Vi ser gärna att du har arbetat som konsult alternativt elektriker inom process/industri med exempelvis kunskaper som elmotorer, apparatskåp, ventiler, instrumentering (givare etc.). Kännedom om styrsystem/PLC är en fördel. Har du dessutom CAD-vana är det mycket meriterande.

Du kan också vara nybliven ingenjör eller ha skaffat motsvarande EL kunskaper genom en EUU-utbildning och har intresse för El inom process/industri. Kanske har du rentav hunnit jobba ett tag med elkonstruktioner inom konsult- eller entreprenadverksamhet.

Som den sociala, glada och utåtriktade person du är vill du nu utvecklas som problemlösare i daglig kontakt med Swecos kunder. Du uppskattar ett varierande arbete där inget jobb är det andra likt, med högt i tak för ditt driv och din initiativkraft.

#LI-RT

Kontaktinformation

Mikael Johansson, mikael.f.johansson@sweco.se, 0768-34 92 09

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.