Konstruktör/Projektör/Uppdragsledare inom anläggningskonstruktion till Falun

Konstruktör/Projektör/Uppdragsledare inom anläggningskonstruktion till Falun

Verksamhetsområde
Anläggning
Region
Dalarnas län
Ansökningstid
2018 - 10 - 21

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik. Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi arbetar gränsöverskridande tillsammans med våra kollegor inom bl. a. miljö, arkitektur, planering, trafik, geoteknik, konstruktion och projektledning.

Vi driver en framgångsrik verksamhet i Falun/Borlänge och inom regionen. Vi har roliga och utmanande projekt över hela Sverige och utvecklar vår marknad för att finnas där uppdragen finns.

Du har läst en ingenjörsexamen med inriktning mot byggnads- eller anläggningskonstruktion och har erfarenhet från branschen eller motsvarande erhållen erfarenhet på annat sätt. Vi tror att du som person är nyfiken, engagerad, ansvarstagande och tycker om att samarbeta med andra.

Att få möjlighet att arbeta nära andra kompetenser är mycket givande och lärorikt, men det ställer också krav på dig att du är nyfiken och lyhörd samt gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet. I din roll ingår att bidra till kollegornas utveckling.

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. På Sweco kan du arbeta med spännande projekt tillsammans med den allra högsta kompetensen. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Vi har en coachande kultur som innebär att mer erfarna bidrar till mindre erfarna kollegor i uppdragen.

Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar.

Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka din ansökan så snart som möjligt! #LI-RT

Välkommen in med din ansökan!

Kontaktinformation

Henrik Angantyr, hernik.angantyr@sweco.se, 072-536 10 22

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.