Konsult inom IT/Telekom, valfri placering

Konsult inom IT/Telekom, valfri placering

Verksamhetsområde
Energisystem
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2019 - 05 - 30

Sweco är ledande i arbetet med att planera det framtida samhället såsom Smart City Solution, Intelligenta Transportsystem och Smarta energisystem. Både i dagens och framtidens samhällen kommer vi att vara beroende av väl fungerande IT, Telekommunikation och Energisystem.

Sweco Energy Telecom behöver därför bli fler på våra kontor runt om i landet! Vi söker dig som vill arbeta med konsultuppdrag inom teknikdomänerna infrastruktur för telekommunikation och IT på ett företag där medarbetarna är i fokus.

Sweco erbjuder
Vi erbjuder dig en utmanande roll i en organisation som är ledande i arbetet med att planera det framtida samhället. Din kompetens ger dig möjligheter att utvecklas, påverka och utforma nya affärer inom ett av Europas största teknikkonsulter och därmed bidra till Swecos fortsatta lönsamhet och framgång. För denna tjänst finns möjlighet till placering på valfri ort.

Din kommande roll

 • Rollen som konsult innebär att du får arbeta med olika typer av uppdrag, träffa många kunder och bredda ditt kontaktnät.
 • Arbeta självständigt eller i grupp med uppdrag.
 • Arbeta i framkanten av ny teknik.
 • Du kommer att arbeta i ett nationellt team och samarbeta med andra kollegor i Sverige.
 • Löpande kontakt med kunder både via telefon, mail och i fysiska möten där resor i tjänsten förekommer.

Dina erfarenheter

 • Några års erfarenhet som konsult inom IT/Telekom.
 • Utbildning på högskolenivå inom Data/IT/Telekom, annan teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet.
 • Meriterande om du är PMP eller IPMA certifierad eller har andra certifieringar.
 • Körkort med behörighet B.

Om dig
För att lyckas i rollen som konsult, är det viktigt att du har lätt för att få med dig andra och är engagerad och motiverande som person. Du är en god och tydlig kommunikatör som har förmågan att bygga relationer både internt och externt och har stort tekniskt intresse.

Som person är du strukturerad, driven och självständig. Det är mycket viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och är öppen för att lära dig något nytt samtidigt som du delar med dig av din erfarenhet till andra kolleger.

Kontaktperson
Lennart Karlsson
070–589 76 20
Lennart.karlsson@sweco.se

 

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.