Konsult ITS- och Trafiksystem till Sweco i Göteborg

Konsult ITS- och Trafiksystem till Sweco i Göteborg

Verksamhetsområde
Samhällsanalys
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2019 - 09 - 19

Inom Sweco Society står människan i centrum när vi utvecklar morgondagens samhälle. Vi är rådgivare inom samhällsutveckling, från strategi, analys och planering till utformning. Våra fokusområden är välfärdsfrågor, demografi, stadsplanering, trafikutformning, regional utveckling och infrastrukturfrågor. Dessa områden påverkar människors vardag och utgör grunden till ett väl fungerande och inkluderande samhälle. Samhällsplaneringen står inför stora utmaningar, med en urbanisering som tilltar och städer som växer. Det innebär utmaningar för både städer och landsbygd. Vi hjälper våra kunder att planera för en hållbar framtid, tillsammans.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Just nu söker vi en konsult ITS- och trafiksystem till vårt kontor i Göteborg. Vi hjälper våra kunder att nå sina mål, och därigenom bidrar vi till att skapa ett hållbart samhälle och transportsystem. Vi anses som ett av de ledande kompetensklustren inom system för trafik i Sverige. Vi jobbar brett, från väldigt tidiga skeden, tex förstudier till förvaltning, drift- och underhållsskede

Vi är nyfikna, tar ansvar och har kul tillsammans!

Din kommande roll

Som konsult ITS- och trafiksystem kommer du arbeta som uppdragsledare och teknisk specialist. Arbetet kommer att bedrivas inom några av våra huvudsakliga verksamhetsområden som omfattar både centrala system och vägsidesutrustning för att informera trafikanter och styra/leda trafiken, både inom väg- och kollektivtrafik.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom automation, el/tele eller datateknik. Du har en gedigen teknisk utbildning och några års relevant erfarenhet inom något av områdena industriell IT, styr- och övervakningssystem eller kommunikationsteknik. Vi ser det som meriterande med praktisk erfarenhet inom någon av ovanstående områden, gärna som installatör, systemintegration eller som entreprenör. Det är även meriterande med erfarenhet av hård- och mjukvaruutveckling för inbyggda system, gärna i krävande miljöer samt av industriella styrsystem, SCADA och PLC-system.

Om dig

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter. Du bör vara en driven person med engagemang och ansvarskänsla, både i relation med kund och med kollegor i olika projektkonstellationer. Du har förmåga att bygga och underhålla kontaktnät och skapa goda kundrelationer.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot Din ansökan! #LI-RT

Kontaktinformation

Ohlsson Maria, maria.ohlsson@sweco.se,

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.