Konsulter inom miljö till Stockholm

Konsulter inom miljö till Stockholm

Verksamhetsområde
Vatten och miljö
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 04 - 10

Den 11 april bjuder Swecos miljökonsulter i Stockholm in till ett rekryteringsevent!

Under denna eftermiddag får du möjlighet att träffa gruppchefer och medarbetare för att diskutera nya möjligheter samt höra mer om hur vi arbetar inom region Öst Miljö. Hos oss får du ett omväxlande arbete med olika typer av uppdrag.

De grupper som rekryterar under eftermiddagen är:

Miljö Byggnader
Gruppen arbetar bland annat med riskbedömningar vid köp och försäljning av fastigheter (Due Diligence). I det arbetet är vi främst i behov av konsulter som kan utföra tekniska statusbesiktningar. Utöver det arbetet så utför gruppen miljöinventeringar i byggnader samt är KMA (kvalitet, miljö, arbetsmiljö) - samordnare främst i anläggningsprojekt.

Miljö Infra
Sweco planerar och projekterar i nuläget en mängd stora infrastruktursatsningar. Konsulterna i gruppen arbetar med tillståndsprocesser och planeringsunderlag för den här typen av infrastrukturprojekt. Du erbjuds att vara delaktig i processen för tillståndsansökningar för vattenverksamhet, ta fram samrådsunderlag och skriva MKB.

Waste Management
Waste Management är en grupp som brinner för avfallsfrågor och vill skapa en mer hållbar avfallshantering i framtiden. Vi är ett härligt gäng i blandade åldrar med både junior och senior kompetens. För oss är det viktigt att inte bara sätta kunden i fokus utan även att vi konsulter har en hållbar arbetsmiljö.

Akustik –
Sweco Akustik är en växande aktör på den svenska marknaden med akustiker på nio orter. I gruppen arbetar vi med samhällsbullerberäkningar, byggnadsakustiks projektering och mätning. Vi har ett nära samarbete med kollegor runt om i landet.

Miljö Industri
Miljö Industri arbetar med uppdrag åt framförallt industrikunder, men även bl.a fastighetsbolag, energibolag, och myndigheter. Vi hjälper kunderna med verksamhetstillstånd och miljökonsekvensbeskrivningar, löpande miljöstöd, expertis om kemikalier och lagstiftning, utredningar med mera. Vi är en blandad grupp vad gäller utbildning och erfarenhet som trivs tillsammans och delar engagemanget för miljö- och hållbarhetsfrågor.

Miljö Fastigheter
Gruppens projekt finns inom förorenad mark, grundvatten och sediment. Våra konsulter arbetar med entreprenad och anläggningsarbeten, fältarbete med provtagning av jord, vatten, sediment och porluft. Vi gör även riskbedömningar och spridningsutredningar m.m. Som en del av vårt team kommer du att ha ett nära samarbete med övriga kompetensområden inom Sweco.

Miljöplanering
Är i huvudsak involverade i stadsutvecklingsprojekt i tidiga skeden. En av de stora behållningarna är att få vara med och påverka utformningen av framtidens hållbara städer. I våra stora infraprojekt kommer du som medarbetare att träffa hela Sweco och arbeta tvärdisciplinärt med problemlösning. Alla medarbetare i gruppen är medskapare till gruppens affärsinriktning och kultur.

Ansök
Ansök till rekryteringseventet genom att fylla i vilka av ovanstående verksamhetsområden som intresserar dig samt bifoga CV och personligt brev. Vi kontaktar kandidater löpande, ansök senast 10/4.

Kontakt
Har du frågor är du välkommen att kontakta;
Hanna Ulriksson, Sweco Rekrytering, 072-450 98 65

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.