Kundmottagare- Geolab

Kundmottagare- Geolab

Verksamhetsområde
Anläggning
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 08 - 31

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb.

Om verksamheten

Sweco Geolab i Stockholm består idag av tio personer som utför kvalificerade geotekniska analyser av bland annat näringsinnehåll i växtjordar eller förorenad mark. Vi gör ingående undersökningar av markförhållanden, från yta till berggrund, med hjälp av moderna instrument och hög kompetens. Vi är ackrediterade av SWEDAC för analys av miljöföroreningar och kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Detta innebär preciserade rutiner för kontroll och dokumentation av laboratoriets arbete. Vår tillgång till Swecos samlade kompetens gör att inga uppdrag är för stora.

Vi behöver nu stärka upp avdelningen med ytterligare en kollega med uppgift att arbeta i Geolabbets kundmottagning.

Din kommande roll

I din roll som Kundmottagare i Geolabbet kommer du att ha daglig kontakt med kunderna och en viktig roll genom att fungera som ett stöd till avdelningens medarbetare i utförandet av olika geotekniska analyser. Arbetet är en kombination av administrativa sysslor och praktiska uppgifter där viss hantering av tung utrustning och prover kan förekomma.

Du kommer att arbeta med:

 • Mottagning av prover samt registrering av projekt
 • Daglig drift samt sortering, arkivering, prioritering och gallring av prover.
 • Uthyrning av provtagningsutrustning samt rengöring, skötsel och kontroll av utrustning.
 • Transport och logistikplanering av prover

Om dig och dina erfarenheter

Vi söker dig som är social och serviceinriktad som tycker det är roligt med ett omväxlande arbete. Det är viktigt att du är noggrann och självgående med både vilja och förmåga att hugga i där det krävs eftersom tunga lyft förekommer. Eftersom rollen innebär mycket mail och telefonkontakt med kunderna behöver du vara van att kommunicera på svenska i både i tal och skrift, samt att du kan hantera programmen i Officepaketet. Om du har erfarenhet från arbete med geoteknik eller miljöprovtagning är detta meriterande liksom om du har Körkort B.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar och dela med sig av sin kompetens. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Välkommen med din ansökan!

Urvalet hanteras löpande med uppehåll under semesterperioden. #LI-RT

Kontaktperson

Anna Klamfelt

anna.klamfelt@sweco.se

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.