Mätningsingenjörer och tekniska lantmätare till region mitt

Mätningsingenjörer och tekniska lantmätare till region mitt

Verksamhetsområde
Anläggning
Region
Gävleborgs län
Ansökningstid
2018 - 11 - 30

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Nu söker vi mätningsingenjörer och tekniska lantmätare till region mitt; Borlänge, Falun, Gävle, Sundsvall, Örnsköldsvik, Östersund och Åre. Vi planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Vill du göra det tillsammans med oss?

Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Sweco är ett av Sveriges mest respekterade konsultföretag. Vi växer snabbt och idag är vi drygt 140 medarbetare inom Mätningsteknik över hela landet.

Din kommande roll
Vi fortsätter att utöka vår verksamhet och söker fler mätningsingenjörer. Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta resa. Beroende på din bakgrund kan vi erbjuda en roll både i fält och på kontor. Placering är i första hand på något av våra kontor i Falun, Gävle eller Sundsvall, men både Borlänge, Örnsköldsvik, Östersund och Åre kan vara aktuella.

Du tar ansvar för dina egna uppdrag och stödjer våra mindre erfarna medarbetare med din expertis och erfarenheter. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning på att förstärka vår mätorganisation. Är du rätt person erbjuder vi stora möjligheter att påverka både den egna och gruppens utveckling. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig med minst 5 års arbetslivserfarenhet inom samma eller närbesläktad verksamhet såsom tekniskt konsultbolag, entreprenör eller beställarorganisation inom infrastruktur. Vi tror att du har en utbildningsbakgrund som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande.

Meriterande är om du har av Trafikverket utfärdat ”Behörighetsintyg för Mätningstekniska arbeten i Trafikverket” med nivå 1.

Egenskaper
Vi söker dig som duktig på att kommunicera och skapa engagemang och glädje. Du får gärna vara nyfiken och vi tror att du är strukturerad och tycker om att samarbeta med andra samt att du är förändringsbenägen. Vi ser gärna att du trivs med att etablera kundkontakter och har ett affärsmässigt tänk.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden? Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande!

Kontaktperson:
Gruppchef Susanna Ohrzén 073 028 56 28

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.