Miljökonsult inom förorenade områden till Västerås

Miljökonsult inom förorenade områden till Västerås

Verksamhetsområde
Vatten och miljö
Region
Västmanlands län
Ansökningstid
2018 - 11 - 29

Swecos miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för vattenförsörjning, avloppsrening, avfallshantering och hantering av förorenade områden. Sweco utför även olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar. Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Brinner du för miljöfrågor och speciellt förorenade områden? Då kan du vara vår nya kollega i Västerås. Vi genomför många olika sorters uppdrag som finns både inom den offentliga som privata sektorn.

På Sweco blir du del av en fantastisk grupp med kompetenta och nyfikna människor, som tar stort ansvar för sitt arbete och som gillar att samarbeta och hjälpa varandra. Gemensamt är också att vi känner engagemang för att göra nytta i ett större sammanhang. Vill du vara med i vårt team och bygga framtiden?

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med att utföra miljötekniska utredningar av förorenade områden och i byggnader. Arbetsuppgifterna består i att utreda, mäta, provta, handlägga samt skriva rapporter.

Som miljökonsult kommer du arbeta självständigt eller i projekt som projektledare eller specialist. Du kommer även att bli delaktig för att utveckla kundrelationer och vår affär. Eftersom kommunikation är avgörande för kundrelationer och uppdragsresultat är det ett krav att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du innehar B-körkort.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom relevant ämnesområde, eller likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har har arbetslivserfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen.

Dina egenskaper
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper samt din vilja att utvecklas som miljökonsult i arbetet med förorenade områden.

Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team, stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som tar eget ansvar och ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter. Du brinner för att lösa uppgifter och trivs både med att arbeta tillsammans med kollegor, såväl som att driva egna projekt.

Sweco erbjuder 
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!

Kontaktinformation

Annkristin Lyckeholm, annkristin.lyckeholm@sweco.se, 0724 74 06 70

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.